Το SC770 ή Series 7 Touch είναι το πρώτο multi-touch monitor της Samsung βελτιστοποιημένο για τα Windows 8. Ο χρήστης της νεότερης έκδοσης των Windows μπορεί να σύρει, να περιστρέψει και να επιλέξει αντικείμενα στην οθόνη με υποστήριξη αφής σε 10 σημεία ταυτόχρονα. Ο ρόλος της εργονομίας για την αξιοποίηση της δυνατότητας πολλαπλής αφής είναι κρίσιμος και το SC770 έχει στήριγμα ικανό να γυρίσει την οθόνη σε γωνία 60 μοιρών, κάνοντας το «εύκαμπτο» (με γωνία θέασης 178 μοίρες).
Στο Μονακό παρουσιάστηκε το Series 9 SB970, το νέο μέλος της οικογένειας Series 9 με πάνελ Plane Line Switching (PLS). Η τεχνολογία PLS της Samsung έχει πολλά κοινά με τα πάνελ IPS όμως, ο κατασκευαστής υποστηρίζει πως το PLS είναι ικανό για μεγαλύτερη φωτεινότητα με χαμηλότερο κόστος σε κατανάλωση ενέργειας. Το SB970 υποστηρίζει ανάλυση Wide-Quad που επιτυγχάνει τέσσερις φορές μεγαλύτερη λεπτομέρεια από το παραδοσιακό HD. Η μινιμαλιστική του σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από την μοντέρνα αρχιτεκτονική και έχει βραβευτεί για αυτή με το IDEA Bronze Award και το Japan Good Design Award.

To Series 7 SC750 όμως είναι αυτό που προβάλλεται ιδιαίτερα για τον εργονομικό του σχεδιασμό που του επιτρέπει να κάνει pivot 90 μοιρών (να περιστραφούν οι πλευρές του κατά 90 μοίρες) που διευκολύνει την προβολή ιστοσελίδων και την ανάγνωση εγγράφων με λόγο αντίθεσης 3000:1, τρεις φορές περισσότερο από ένα τυπικό μόνιτορ.

In.gr Τεχνολογία

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr