Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τετραπύρηνο laptop Series 7 Chronos και Ultra με οθόνες αφής παρουσιάζει η Samsung

Τετραπύρηνο laptop Series 7 Chronos και Ultra με οθόνες αφής παρουσιάζει η Samsung

To Series 7 Chronos είναι το επαγγελματικό λάπτοπ της Samsung. Ως επαγγελματικό κορυφαίων επιδόσεων λάπτοπ ορίζεται πλέον από την Samsung ένα σύστημα με τετραπύρηνο επεξεργαστή της Intel (2,4GHz, 6MB μνήμη cache επιπέδου 3 πάνω στο τσιπ) και μια νέα τεχνολογία επιτάχυνσης των διεργασιών της μνήμης άμεσης προσπέλασης...

To Series 7 Chronos είναι το επαγγελματικό λάπτοπ της Samsung. Ως επαγγελματικό κορυφαίων επιδόσεων λάπτοπ ορίζεται πλέον από την Samsung ένα σύστημα με τετραπύρηνο επεξεργαστή της Intel (2,4GHz, 6MB μνήμη cache επιπέδου 3 πάνω στο τσιπ) και μια νέα τεχνολογία επιτάχυνσης των διεργασιών της μνήμης άμεσης προσπέλασης που μπορεί να αυξήσει, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, έως και 150% την ταχύτητα browsing και την εκτέλεση apps αξιοποιώντας στο μέγιστο την διαθέσιμη μνήμη (ενσωματωμένη 4 ή 8GB, επεκτάσιμη έως τα 16GB).
To Samsung Series 7 Chronos 15,6» ανταποκρίνεται στην αφή δέκα δακτύλων που επιτρέπει στον χρήστη να αλληλεπιδρά ευθέως μέσω της οθόνης, διατηρώντας το touchpad και το πληκτρολόγιο με τα οποία είναι εξοικειωμένος. Στο αλουμινένιο του σώμα, πάχος 2,09 εκατοστά, αυτός ο υπολογιστής βάρους 2,35 κιλών διατηρεί την αυτονομία τους έως και 11 ώρες και αναθέτει την επεξεργασία γραφικών σε ένα τσιπ AMD Radeion HD 8870M με 2GB μνήμη γραφικών GDDR5. Τέλος, το Chronos δέχεται σκληρό δίσκο με χωρητικότητα έως 1TB, έχει δύο ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 4W JBL με virtual woofer και ενσωματωμένη κάμερα HD ικανή για 720p. Οι χρόνοι αφύπνισης του λάπτοπ περιορίζεται σε δύο δευτερόλεπτα και αρχικής εκκίνησης (boot) στα 12». Ο κατασκευαστής δίνει τέλος, έμφαση στις απαιτήσεις των επαγγελματιών εικόνας και εξοπλίζει τον Chronos με οθόνη Full HD 1920 x 1080 με φωτεινότητα 300 κεριά.

Η σειρά 7 αποκτά μοντέλο Ultra, ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Samsung ως Ultrabook για multimedia. Η φωτεινότητα της οθόνης 13,3 ιντσών είναι ακόμα μεγαλύτερη από το Chronos στα 350 nit που διαβάζεται από γωνία ακόμα και 178 μοιρών. Η αυτονομία της μπαταρίας φτάνει τις 8 ώρες και το Series 7 Ultra θα διατεθεί με επεξεργαστές Core i5 και Core i7 με δίσκο SSD με χωρητικότητα ως 256GB. Η οθόνη του είναι αφής δέκα δακτύλων και το Ultrabook κάνει boot σε έξι δευτερόλεπτα. Ως υπέρ-φορητό με βάρος 1,45 κιλά, υποστηρίζει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς (4G LTE). Το Series 7 Ultra έχει τρεις θύρες USB (μια από τις οποίες USB 3.0), θύρα HDMI, mini VGA και HP/MIC και slim security slot.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024