Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος του PES 2013 στο Κωτσόβολος League Trophy 2013

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος του PES 2013 στο Κωτσόβολος League Trophy 2013

Το τελικό τουρνουά του Κυπέλλου Ελλάδος, Kωτσόβολος League Trophy 2013 πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου στο κατάστημα Κωτσόβολος, στο The Mall Athens. Μετά από μια σειρά συναρπαστικών ντέρμπι, στο «βάθρο» ανέβηκαν οι Δημήτρης Κεφαλίδης γνωστός και ως ACKER7 στην 1η θέση, Άκης Παππάς ή akis_333 για… τους φίλους στη 2η θέση και Σταύρος Σταυρακίδης ή αλλιώς Stavattack στην 3η θέση.

Η μπάλα ήταν στη σέντρα και οι διεκδικητές του τίτλου ήταν όλοι εκεί αποφασισμένοι να φτάσουν στον πρώτο μεγάλο τίτλο της σεζόν. Το τελικό τουρνουά του Κυπέλλου Ελλάδος, Kωτσόβολος League Trophy 2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τo Σαββατο 19 Ιανουαρίου στο κατάστημα της Νο1 Αλυσίδας Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στο The Mall Athens.

Μετά από 8 διαδοχικά τουρνουά σε όλη την Ελλάδα οι φιναλίστ ήταν έτοιμοι για μια «τελευταία παράσταση» στην Αθήνα διεκδικώντας εκτός από τον τίτλο του κυπελλούχου και πλούσια δώρα από την Κωτσόβολος που δηλώνει πάντα δίπλα και στους ενθουσιώδεις gamers.

Δυνατές διεκδικήσεις, τεχνικό παιχνίδι, φαντεζί ενέργειες και πολύ πάθος ήταν τα χαρακτηριστικά που επικράτησαν στις περισσότερες ομολογουμένως αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Μετά από μια σειρά συναρπαστικών ντέρμπι, στο «βάθρο» ανέβηκαν οι:

  • Δημήτρης Κεφαλίδης γνωστός και ως ACKER7 στην 1η θέση
  • Άκης Παππάς ή akis_333 για… τους φίλους στη 2η θέση και
  • Σταύρος Σταυρακίδης ή αλλιώς Stavattack στην 3η θέση

Οι τρεις νικητές πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους και κέρδισαν εκπληκτικά έπαθλα gaming όπως, PS Vita, Playstation 3 + Spellbook και Samsung HDTV Monitor 19’’ που πρόσφερε η αλυσίδα Κωτσόβολος αναγνωρίζοντας το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο τους.

Διαγωνιζόμενοι, φίλοι αλλά και εργαζόμενοι των καταστημάτων Κωτσόβολος σε όλη την Ελλάδα ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη σεζόν και ένα εξίσου συναρπαστικό Κωτσόβολος League Trophy 2014!

Με αφορμή τη διεξαγωγή του τελικού τουρνουά για το Κύπελλο Ελλάδος, Κωτσόβολος League Trophy 2013, o κ. Γιάννης Βασιλάκος, Εμπορικός Διευθυντής Computing, Gaming και Essentials της Dixons South-East Europe (Κωτσόβολος) δήλωσε: «Είναι χαρά και μεγάλο προνόμιο για την Κωτσόβολος όχι μόνο να διοργανώνει αυτό το κορυφαίο τουρνουά αλλά και να «στέφει» τον κυπελλούχο Ελλάδος. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη, τον Άκη και τον Σταύρο που κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις αλλά και τους συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα στα 8 προηγούμενα τουρνουά που ξεκίνησαν από τον Οκτώβριο. Όλοι στην Κωτσόβολος είμαστε παθιασμένοι με το gaming και αυτό είναι κάτι που εύκολα διαπιστώνει κανείς όταν επισκέπτεται τα καταστήματα μας».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024