Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Niobium Labs και η Warp.ly εξάγουν app στην Ρουμανία

Η Niobium Labs και η Warp.ly εξάγουν app στην Ρουμανία

App που ανέπτυξε η ελληνική εταιρεία Niobium Labs επιλέχτηκε από εμπορικό κέντρο στην Ρουμανία για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών 200 επιχειρήσεων που στεγάζονται σε μια έκταση 55 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

App που ανέπτυξε η ελληνική εταιρεία Niobium Labs επιλέχτηκε από εμπορικό κέντρο στην Ρουμανία για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών 200 επιχειρήσεων που στεγάζονται σε μια έκταση 55 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Συγκεκριμένα, το Baneasa Shopping City θα αξιοποιήσει το app της Niobium Labs, Baneasa Mall & Cinema App το οποίο παρέχει χρηστικές πληροφορίες στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου. Περιλαμβάνει έναν χάρτη, αναλυτικό κατάλογο των καταστημάτων και των εστιατορίων του, τις τρέχουσες προσφορές τους, το πρόγραμμα των κινηματογράφων και οδηγίες για την πρόσβαση στο Mall. Επιπλέον, οι επισκέπτες και χρήστες του app θα μπορούν να σκανάρουν κωδικούς QR code που παραπέμπουν σε πληροφόρηση σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες, να κάνουν κράτηση εισιτηρίων για τις κινηματογραφικές αίθουσες και να συνδεθούν απευθείας στην σελίδα του Baneasa Mall στο Facebook. Tο app διατίθεται στην αγγλική και στην ρουμανική γλώσσα, είναι δωρεάν σε συσκευές με Android και iOS.

Τέλος, οι έμποροι του Mall μπορούν να αξιοποιήσουν την πλατφόρμα Warp.ly για την προώθηση ενημερώσεων στους χρήστες του app. Αυτό σημαίνει πως, οι καταστηματάρχες μπορούν να διεξάγουν καμπάνιες μάρκετινγκ στέλνοντας σχετικές ειδοποιήσεις στους χρήστες του app στο κινητό τους με προσωποποιημένες προσφορές.

Η Niobium Labs δραστηριοποιείται στον κλάδο ανάπτυξης mobile applications από το 2009 έχοντας διεκπεραιώσει projects ανάπτυξης εφαρμογών για iPhone, Android και Windows Phone.

H Warply είναι μια νεοσύστατη εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του mobile marketing παρέχοντας μια πλατφόρμα επικοινωνίας – Software as a Service – η οποία επιτρέπει στους διαχειριστές των mobile apps να επικοινωνούν με την βάση των χρηστών τους με push notifications. Πρόσφατα, επιλέχτηκε ως μια από τις 10 πολλά υποσχόμενες startup στην Ευρώπη και από τις 10 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2013 συμμετέχει στο Berlin Startup Tour.

  • H Niobium Labs διατηρεί το βλέμμα της στραμμένο στην διεθνή αγορά και έχει ήδη αναπτύξει εφαρμογές για επιχειρήσεις στην Ισπανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος στον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ), που ίδρυσαν τον Μάιο του 2011 ως αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία 32 ελληνικές επιχειρήσεις πληροφορικής που αναπτύσσουν και προωθούν εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, με στόχο την εξαγωγή ελληνικών app.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024