Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλά ΠΑΣ... για τα προημιτελικά του Κυπέλλου

Καλά ΠΑΣ… για τα προημιτελικά του Κυπέλλου

Προβάδισμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τη νίκη στους «Ζωσιμάδες» επί του Φωστήρα με 2-0, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16». Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τσουκαλά στο 41' και διπλασίασαν με τον Ντε Βινσέντι στο 48'. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στον Ταύρο, στις 24 Ιανουαρίου.

Προβάδισμα πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τη νίκη στους «Ζωσιμάδες» επί του Φωστήρα με 2-0, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16».

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τσουκαλά στο 41′ και διπλασίασαν με τον Ντε Βινσέντι στο 48′. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στον Ταύρο, στις 24 Ιανουαρίου.

Ύστερα από ένα «άνευρο» πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 41΄ με τον Τσουκαλά και να διπλασιάσουν τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με τον καλύτερο παίκτη τους, τον Ντε Βινσέντι.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε φάση που ο Κάμπας φάνηκε να ανατρέπεται, όμως η νίκη του ΠΑΣ κρίνεται απολύτως δίκαιη καθώς ο Μπότος κράτησε το σκορ σε χαμηλό επίπεδο για την ομάδα του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Οικονόμου, Βίλα, Ντε Βινσέντι – Παραράς

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος):
Tαμπάσης, Λίλα, Τσουκαλάς (83΄ Κεϊτά), Οικονόμου, Ντε Βινσέντι (75΄ Γιάκος), Κολοβέτσιος, Ντάσιος, Βίλα, Νικλητσιώτης, Γεωργίου (65΄ Ίλιτς), Μιχαήλ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρρόπουλος):
Μπότος, Μπιλίτσης, Πενταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας (78΄ Καλλέργης), Τασούλης, Βαβάτσικος (67΄ Παντέλης), Μπούκουρης, Κούτρος (69΄ Στάμος), Κάμπας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024