Η Cosmote ξεκινάει τη διάθεση του iPhone 5 στην Ελλάδα την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου. Οι συνδρομητές μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στα www.cosmote.gr, www.ote.gr, www.e-germanos.gr

Αν και την ώρα της δημοσίευσης δεν είχαν ανακοινωθεί επίσημα οι τιμές του iPhone 5 χωρίς συμβόλαιο, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι θα είναι:

  • 739 ευρώ για το iPhone 16GB
  • 855 ευρώ για το iPhone 32GB
  • 979 ευρώ για το iPhone 64GB

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Cosmote, το iPhone 5 θα διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από €499,15 για το μοντέλο των 16GB, €619,15 για το μοντέλο των 32GB και €739,15 για το μοντέλο των 64GB με σύνδεση στα οικονομικά προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

  • Σε κάθε περίπτωση, η μείωση στην τιμή λιανικής του iPhone 5 από την Cosmote μπορεί να φτάσει στα 240 ευρώ.

Προς το παρόν, οι τιμές και τα προγράμματα συμβολαίου που επιδοτούν την αγορά του δεν έχουν αναρτηθεί στους προαναφερόμενους δικτυακούς τόπους.

  • Οι τιμές που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου αφορούν σε πακέτα με συμβόλαιο και η χαμηλότερη τιμή επιτυγχάνεται όταν η σύνδεση έχει την μεγαλύτερη διάρκεια, δηλαδή με υποχρέωση 24μηνης παραμονής στην υπηρεσία.
  • Επιπλέον, η χαμηλότερη τιμή της συσκευής («ξεκινούν από») αφορά στο πρόγραμμα συμβολαίου με το υψηλότερο πάγιο, και αντίστοιχες βεβαίως παροχές.

Στην περίπτωση της Cosmote, το πρόγραμμα με το υψηλότερο πάγιο είναι Cosmote Απεριόριστα 150 με πάγιο 150 ευρώ το μήνα, που εξασφαλίζουν έως 1.500 λεπτά κλήσεων προς κινητά Cosmote και σταθερά, 1000 λεπτά προς τα υπόλοιπα εθνικά δίκτυα, 1.500 SMS προς Cosmote και 1000 SMS προς τα υπόλοιπα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και 1,5GB κίνηση data για την πλοήγηση στο Ίντερνετ.

In.gr Τεχνολογία

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr