Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από τα ξημερώματα στην ουρά για το iPhone 5

Από τα ξημερώματα στην ουρά για το iPhone 5

Το πρώτο λεπτό του επόμενου 24ώρου, της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου ξεκινάει η Cosmote να δέχεται αιτήσεις ενδιαφέροντος για το iPhone 5. Η διαθεσιμότητα θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη και οι τιμές αγγίζουν επικίνδυνα τα 1.000 ευρώ στο «μεγαλύτερο» μοντέλο iPhone 5.

Το πρώτο λεπτό του επόμενου 24ώρου, της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου ξεκινάει η Cosmote να δέχεται αιτήσεις ενδιαφέροντος για το iPhone 5. Η διαθεσιμότητα θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη και οι τιμές εκτιμάται ότι θα πλησιάζουν επικίνδυνα τα 1.000 ευρώ στο «μεγαλύτερο» μοντέλο iPhone 5.

  • Όσοι επιθυμούν να μπουν στην σειρά προτεραιότητας μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποβάλλοντας στοιχεία επικοινωνίας στο cosmote.gr όταν η σχετική φόρμα ανέβει στον δικτυακό τόπο της Cosmote.
  • Ανανέωση: H Vodafone ξεκίνησε επίσης να δέχεται αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος και από το vodafone.gr

Σημειώνεται, ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σημαίνει δέσμευση για κανένα από τα δύο μέρη, ούτε αποτελεί προ-παραγγελία. Όσοι επιδείξουν ενδιαφέρον θα ενημερωθούν πρώτοι για την διαθεσιμότητα ώστε να πάρουν προτεραιότητα.

Με βάση παραδείγματα του παρελθόντος, η διάθεση του iPhone 5 αναμένεται να ξεκινήσει μια εβδομάδα αργότερα, ωστόσο η περιορισμένη διαθεσιμότητα από την Apple θα καταστήσει το πρώτο τηλέφωνο 4G/LTE κυριολεκτικά δυσεύρετο.

Οι τιμές και τα προγράμματα συμβολαίου της Cosmote για το iPhone 5 δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, εντούτοις οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι θα οριστούν στα 739 ευρώ για το μοντέλο 16GB, θα ανεβαίνουν στα € 859 για το μοντέλο με 32GB μνήμη και στα 979 ευρώ για το μοντέλο των 64GB.

Δεδομένης της πολιτικής τιμών της Apple, το iPhone 4S αναμένεται ότι θα πωλείται σε χαμηλότερη τιμή. Μπορείτε να διαβάσετε στο tech.in.gr Γιατί να πουλήσετε τώρα το iPhone 4S σας, καθώς όσο πλησιάζει η ημερομηνία διάθεσης του iPhone 5 μειώνεται η αξία του.

Σε ό,τι αφορά στο 4G, σήμερα Πέμπτη η Cosmote επέδειξε τις δυνατότητες του εκκολαπτόμενου δικτύου της τέταρτης γενιάς, τεχνολογίας LTE επιτυγχάνοντας εντυπωσιακούς ρυθμούς διακίνησης δεδομένων που ξεπερνούσαν τα 80Mbps υπό άριστες βέβαια συνθήκες. Το δίκτυο βρίσκεται έχει εισέλθει στο πιλοτικό και τελευταίο στάδιο πριν την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας. Περισσότερα για το θέμα αυτό μπορείτε να διαβάσετε σε σχετικό άρθρο στο tech.in.gr, ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζει όποιος ενδιαφέρεται για την υποστήριξη 4G/LTE από το iPhone 5 ότι το δίκτυο 4G της Cosmote θα είναι εμπορικά διαθέσιμο μέσα στο 2012 και μπορεί να αξιοποιηθεί χωρίς πρόβλημα σε ότι αφορά στην μπάντα συχνοτήτων (1,8GHz, με δεδομένη την ουδετερότητα στην αξιοποίησή του από οποιαδήποτε τεχνολογία όπως επιβεβαιώνει στο tech.in.gr η ΕΕΤΤ, στην προκειμένη περίπτωση, LTE).

Το iPhone 5 δέχεται κάρτες nano SIM και η διάθεσή τους έχει ξεκινήσει από την Cosmote από τις 21 Σεπτεμβρίου. Οι κάρτες nanoSIM διατηρούν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι όμως μικρότερες και πιο λεπτές (γεγονός που καθιστά δύσκολη την μετατροπή μιας microSIM από τον χρήστη).

Διαβάστε ακόμα στο tech.in.gr

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024