Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μέρκελ «να φέρει τις λίστες Χριστοφοράκου» λέει ο Πάνος Καμμένος

Η Μέρκελ «να φέρει τις λίστες Χριστοφοράκου» λέει ο Πάνος Καμμένος

Να φέρει η Ανγκελα Μέρκελ τις λίστες Χριστοφοράκου δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος εν όψει της επίσκεψης της Γερμανίδας  καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, την ερχόμενη Τρίτη.

Να φέρει η Ανγκελα Μέρκελ τις λίστες Χριστοφοράκου δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος εν όψει της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, την ερχόμενη Τρίτη.

Η δήλωση του Π.Καμμένου έχει ως εξής:

«Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, ο κύριος Σμιτ είπε ότι οι Γερμανοί φορολογούμενοι δεν έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ για την ελληνική οικονομία και αυτό είναι αλήθεια. Οι Έλληνες φορολογούμενοι όμως έχουν δώσει πάνω από 80 δισεκατομμύρια από σκληρούς φόρους που δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν.

»Η επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ θα πρέπει να συνοδευτεί πρώτα από όλα από την ελληνική σημαία που πρέπει να έχουμε όλοι στα μπαλκόνια μας για να της δηλώσουμε ότι η Ελλάδα είναι εθνικά κυρίαρχο κράτος και δεν διαπραγματεύεται την εθνική της κυριαρχία, δεν υπόκειται σε εντολές τραπεζιτών.

»Θα την περιμένουμε στις 6 η ώρα το απόγευμα μπροστά από την γερμανική πρεσβεία για να την στείλουμε ένα σύνθημα: ότι πρώτα θα φέρει τις λίστες Χριστοφοράκου, πρώτα θα αποκαλύψει εκείνους που πλήρωναν τους εξωνημένους πολιτικούς, πρώτα θα πληρώσει το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις και εν συνεχεία ισότιμα μπορούμε να διαπραγματευτούμε.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024