Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιμένω... iPhone 5. Να κάνω Νάνο την micro SIM μου;

Περιμένω… iPhone 5. Να κάνω Νάνο την micro SIM μου;

Αν αρχίσετε να ψάχνετε τρόπους για να... συρρικνώσετε την microSIM σας όσο περιμένετε το iPhone 5 δώρο από το Λονδίνο, στο Διαδίκτυο θα βρείτε πολλούς. Όμως, οι nano SIM δεν είναι μόνο μικρότερες αλλά και πιο λεπτές και θα πρέπει να ρισκάρετε να μείνετε χωρίς λειτουργικό κινητό μέχρι να διαπιστώσετε τις ανοχές της υποδοχής στο καινούργιο σας iPhone.

Σε ΗΠΑ, Ην. Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Αυστραλία, Καναδάς, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη και Ιαπωνία παίρνουν σήμερα δυο-δυο τα iPhone 5 (δεν επιτρέπεται η αγορά περισσότερων από δύο). Δεν μπορεί, κάποιος Έλληνας φίλος θα δηλώσει πρόθυμος να το αγοράσει για σας και θα σας το στείλει πακέτο με courier.

Όμως, το iPhone 5 δέχεται μόνο nano SIM, όχι micro SIM που ενδεχομένως χρησιμοποιείτε στο iPhone 4 ή στο 4S σας. Οι nano SIM είναι πιο λεπτές από τις micro SIM και συγκεκριμένα κατά 12% (έχουν πάχος 0,67 χιλιοστά και διαστάσεις 12,3 x 8,8mm ύψος). Μπορεί στο παρελθόν να κόψατε μόνοι σας την SIM όταν πήρατε το iPhone 4, όμως εδώ πρόκειται, όπως λένε, για λεπτοδουλειά.

Πάντως, το χρήσιμο μέρος της κάρτας παραμένει ίδιο, όπως και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Εάν επιχειρήσετε να κόψετε την micro SIM προσέξτε να μην την λυγίζετε πολύ στην προσπάθειά σας και να μην αφήσετε τίποτα τριγύρω από την … nano SIM σας. To CNet Asia τα κατάφερε χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να λεπτύνει την καρτούλα.

  • H Cosmote μας ενημέρωσε ότι ξεκινά από σήμερα 21 Σεπτεμβρίου την διανομή nano SIM στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshop και Cosmote.
  • Ενημέρωση: Ανακοίνωση για την εμπορική διάθεση nano SIM εξέδωσε και η Vodafone. Μπορείτε να προμηθευτείτε την νέα nano SIM όπως και τους αντίστοιχους προσαρμογείς (adaptors) για την μετατροπή της σε ΜicroSIM ή κανονική SIM, από τη Vodafone

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024