Η Samsung επαναλαμβάνει τις πρακτικές του παρελθόντος και επιτίθεται στο Apple iPhone 5 με τον ίδιο τρόπο που είχε επιτεθεί στο iPhone 4S: με μια διαφήμιση στην οποία οι άνθρωποι που περιμένουν επί ημέρες στην ουρά για το νέο smartphone «πρότυπο» αντιλαμβάνονται ότι η πρόταση της Samsung είναι καλύτερη.

Δείτε εικόνες από την αναμονή στην ουρά σε ΗΠΑ και Ιαπωνία, όπου το iPhone 5 διατίθεται από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012.

Πηγές: Reuters, Athens News International

Αυτή τη φορά, η Samsung κοροϊδεύει τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 5 και συγκεκριμένα να γελάει με τα επιχειρήματα της Apple, με τα οποία επιχειρεί να δείξει ότι δεν θα έπρεπε κανείς να προτιμήσει το iPhone 5 μπροστά στο Samsung Galaxy S III:

  • «Το iPhone 5 μοιάζει με κόσμημα»
  • «Η υποδοχή για τα ακουστικά θα είναι στο κάτω μέρος»
  • «Ο connector είναι πλήρως ψηφιακός! Δηλαδή;»
  • «Θα έπρεπε να έχουν σειρά προτεραιότητας για εκείνους που περίμεναν πέντε φορές»
  • «Φτιάχνουν τους πιο cool αντάπτορες!»
  • «Φέτος θα έχουμε ό,τι δεν είχαμε πέρσι: την μεγάλη οθόνη! αληθινό 4G»

Παράλληλα, προβάλλει κάποιες δυνατότητες του S III, όπως την επικοινωνία μεταξύ S III μέσω NFC, την δυνατότητα προβολής βίντεο εν μέσω συγγραφής e-mail και άλλα.

Μπορείτε να δείτε την διαφήμιση της Samsung: S III vs iPhone 5

  • Ο Τζομπς αγαπάει το Android, σε διαφημιστικό σποτ στην Ταϊβάν
    Ντυμένος με το μαύρο ζιβάγκο και το τζιν του θρυλικού πλέον συνιδρυτή της Apple και με… φτερά αγγέλου ηθοποιός σε τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ εταιρείας ηλεκτρονικών από την Ταϊβάν παριστάνει τον Τζομπς και δηλώνει εξ ονόματός του ότι στη μετά θάνατον ζωή χαίρεται που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει μια συσκευή με Android. Ο Τζομπς όμως ήταν έτοιμος να κηρύξει «πυρηνικό πόλεμο» στο Android, αποκαλύπτει η βιογραφία του.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr