Δύο εκατομμύρια iPhone 5 παρήγγειλαν οι Αμερικανοί μέσα σε 24 μόλις ώρες, υπερδιπλασιάζοντας το ρεκόρ του iPhone 4S, ανακοίνωσε η Apple. Η πλειονότητα των παραγγελιών που έγιναν δεκτές θα εκπληρωθούν την 21η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία επίσημης διάθεσης του iPhone 5 στις ΗΠΑ, πολλοί όμως θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τον Οκτώβριο.

Παρά τον όγκο των προ-παραγγελιών, το iPhone 5 θα διατεθεί σε 365 καταστήματα της Apple στις ΗΠΑ, τα λεγόμενα Apple Store από τις 8:00 το πρωί την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου. Κάθε πελάτης που αγοράζει ένα iPhone 5 σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης της Apple έχει δωρεάν ρύθμιση (Personal Setup). Πριν ο πελάτης βγει από το κατάστημα, το iPhone 5 του δέχεται e-mail στον προσωπικό του λογαριασμό, γνωρίζει ό,τι νεότερο βρίσκεται στο AppStore και άλλα.

Στις 28 Σεπτεμβρίου το iPhone 5 θα πωλείται σε 22 ακόμα χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία και Ελβετία).
{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr