Ανακοίνωση για την διάθεση του iPhone 5 εξέδωσε η Vodafone στην Ελλάδα, αναφέροντας ότι σύντομα θα διαθέτει όχι μόνο το iPhone 5 αλλά και ποικιλία συσκευών που υποστηρίζουν το 4G/LTE. Ωστόσο, προς το παρόν δεν γνωστοποιεί τα προγράμματα συμβολαίου που θα συνοδεύουν το νέο iPhone, ούτε την ακριβή ημερομηνία διάθεσής του στην ελληνική αγορά, αν και η Ελλάδα μάλλον θα συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των χωρών που θα ακολουθήσουν την πρώτη «φουρνιά».

Μπορείτε να διαβάσετε την σχετική ανακοίνωση:

«Η Vodafone οδηγεί τις εξελίξεις στην τεχνολογία της κινητής επικοινωνίας και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συνδρομητών της για γρήγορο και αξιόπιστο mobile internet.

Με συνεχείς και σημαντικές επενδύσεις στην ανανέωση και  βελτίωση του δικτύου της, η Vodafone, ως ο νούμερο ένα προορισμός για Smartphones και Chatphones, προετοιμάζεται για να είναι σε θέση να υποστηρίξει αξιόπιστα την κινητή επικοινωνία τέταρτης γενιάς τόσο μέσω δικτύου όσο και συσκευών.

Η Vodafone σύντομα θα διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία συσκευών που υποστηρίζουν το 4G (LTE).

Το iPhone 5 υποστηρίζει τα δίκτυα 3G και 4G (LTE) προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία Mobile Internet.

Το iPhone 5, με νέα μοναδικά χαρακτηριστικά και καινοτόμες εφαρμογές, σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.  18% πιο λεπτό από την αμέσως προηγούμενη έκδοση, το iPhone 5 είναι 20% πιο ελαφρύ καθώς ζυγίζει 112 γραμμάρια και έχει οθόνη αφής τεσσάρων ιντσών!

Με τον νέο επεξεργαστή A6 διπλασιάζεται η επεξεργαστική ισχύ αποκτώντας ταυτόχρονα και διπλάσια ισχύ στα γραφικά.

Ο χρήστης του iPhone 5 θα μπορεί πλέον να απολαμβάνει τις δυνατότητες που προσφέρει η βελτιωμένη κάμερα iSight στα 8 megapixel και να βγάζει πανοραμικές φωτογραφίες 28 megapixel με την επιλογή panorama.

Το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει σύντομα στη χώρα μας σε δύο χρώματα, μαύρο και λευκό. »

In.gr Τεχνολογία

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr