Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα μέσα Οκτωβρίου το iPhone New Generation στην Ελλάδα

Στα μέσα Οκτωβρίου το iPhone New Generation στην Ελλάδα

Οι πληροφορίες μας λένε ότι το επόμενο iPhone, γνωστό ως iPhone 5, θα έρθει γρήγορα στην ελληνική αγορά από κορυφαίο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Εσωτερικά, το iPhone 5 είναι γνωστό ως New Generation iPhone και η ανακοίνωσή του επιβεβαιώνεται ότι θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου. Το αργότερο στα μέσα Οκτωβρίου 2012 η νέα γενιά iPhone θα βρίσκεται στις αλυσίδες καταστημάτων του δικτύου.

Οι πληροφορίες του tech.in.gr λένε ότι το επόμενο iPhone, γνωστό ως iPhone 5, θα έρθει γρήγορα στην ελληνική αγορά από την Cosmote. Εσωτερικά, το iPhone 5 είναι γνωστό ως New Generation iPhone και η ανακοίνωσή του επιβεβαιώνεται ότι θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου και όχι τον Οκτώβριο, αν και θα κυκλοφορήσει αρχικά στις ΗΠΑ λίγες ημέρες αργότερα, στις 21 Σεπτεμβρίου. Το αργότερο στα μέσα Οκτωβρίου 2012, η νέα γενιά iPhone θα βρίσκεται στις αλυσίδες καταστημάτων του δικτύου στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του tech.in.gr (γνωρίζουμε ότι στις 5 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση του iPhone έκτης γενιάς σε άλλες αγορές, εκτός αμερικανικών συνόρων).

Στην Γερμανία, μια χώρα στην οποία θα φτάσει το πρώτο κύμα iPhone 5, η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Deutsche Telekom έχει ήδη αρχίσει να δέχεται παραγγελίες εκδίδοντας pre-order ticket. Κι αυτό, στα τυφλά, αφού οι επίδοξοι χρήστες του νέου iPhone δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα τίποτα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την τιμή ή τις δυνατότητές του.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024