Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάμερα με Android η Nikon Coolpix  S800c

Κάμερα με Android η Nikon Coolpix S800c

Η compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon Coolpix S800c είναι η πρώτη κάμερα της Nikon με Android, το λειτουργικό σύστημα της πλειονότητας των smartphone και των tablet. Ο φωτογράφος αποκτά σύνδεση στο Διαδίκτυο (μόνο) μέσω Wi-Fi, μπορεί να πλοηγηθεί στο Web και να κατεβάζει  app στην κάμερα, που μπορεί να αφορούν στην επεξεργασία των λήψεών του ή στην κοινοποίησή τους και άλλα, δεν περιορίζεται όμως απαραίτητα στην φωτογραφία και στο βίντεο.

Η compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon Coolpix S800c είναι η πρώτη κάμερα της Nikon με Android, το λειτουργικό σύστημα της πλειονότητας των smartphone και των tablet. Ο φωτογράφος αποκτά σύνδεση στο Διαδίκτυο (μόνο) μέσω Wi-Fi, μπορεί να πλοηγηθεί στο Web και να κατεβάζει app στην κάμερα, που μπορεί να αφορούν στην επεξεργασία των λήψεών του ή στην κοινοποίησή τους και άλλα, δεν περιορίζεται όμως απαραίτητα στην φωτογραφία και στο βίντεο.

Η Coolpix S800c με Android παρέχει πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών της Google, το
Google Play από το οποίο οι φωτογράφοι μπορούν να κατεβάζουν κάθε λογής
app. Η Nikon αναφέρεται στην ανακοίνωσή της σε παιχνίδια, χρηστικές
εφαρμογές και προσωπικής επικοινωνίας, ακόμα και e-mail- και θυμίζει ότι
προσφέρει το δικό της δικτυακό τόπο για την αποθήκευση και το μοίρασμα
φωτογραφιών, το my Picturetown.

Η Coolpix S800c με φακό NIKKOR με οπτικό zoom 10x και αισθητήρα 16Mpixel BSI CMOS υποστηρίζει επίσης την άμεση κοινοποίηση αξιόλογων φωτογραφιών σε Facebook, Google+ και Twitter.

Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν την μηχανή για να μπουν στο Facebook, να δουν φωτογραφίες και βίντεο φίλων και πολλά άλλα, αυτονόητα σε smartphone ή tablet, απευθείας στην οθόνη 3,5 ιντσών Coolpix S800c. H κάμερα διαθέτει GPS, γεγονός που επιτρέπει την εγγραφή γεωγραφικών πληροφοριών σε κάθε λήψη. Όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο Wi-Fi, η Coolpix S800c μπορεί να στείλει ασύρματα τις λήψεις σε smartphone ή tablet (δεν δέχεται κάρτες SIM για σύνδεση σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας).

H Nikon Coolpix S800c αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο 2012 με προτεινόμενη τιμή λιανικής περίπου 350 δολάρια.

{{{related}}}

Associated Press,In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024