Η Samsung Electronics Hellas προσφέρει δωρεάν από τον Απρίλιο 2012 την υπηρεσία ασφάλισης Worry-Free Warranty για κάθε νέα αγορά φορητού υπολογιστή της Samsung. Το tech.in.gr αναζήτησε όλες τις λεπτομέρειες για την υπηρεσία.

Σύμφωνα με τη νέα υπηρεσία, παρέχεται ασφάλεια κατά της κλοπής και πυρκαγιάς σε όλους τους φορητούς υπολογιστές της Samsung για χρονικό διάστημα ενός έτους από την ημερομηνία της αγοράς τους.

Σε περίπτωση κλοπής του φορητού υπολογιστή Samsung, από το σπίτι ή το γραφείο, ή καταστροφής του από κεραυνό, πυρκαγιά ή έκρηξη, η Samsung αντικαθιστά το φορητό υπολογιστή με ίδιο ή αντίστοιχο μοντέλο, χωρίς επιπλέον χρηματική επιβάρυνση του καταναλωτή.

  • Η νέα υπηρεσία ισχύει για το διάστημα από 01/04/2012 έως 31/12/2012 και προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία γενικών ασφαλίσεων Chartis.
  • Μοναδική προϋπόθεση είναι ο χρήστης να κάνει εγγραφή του υπολογιστή στη διεύθυνση http://www.samsung.com/gr/mynotebook/.

Συνοπτικά, η κάλυψη περιλαμβάνει τα παρακάτω:

I. Καλύπτονται οι ζημιές στον ασφαλιζόμενο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή όταν βρίσκεται εντός των ασφαλιζόμενων χώρων και θα προέλθουν από πυρκαγιά, πυρκαγιά από κεραυνό, πυρκαγιά από δάσος, καπνό συνεπεία πυρκαγιάς, έκρηξη.

II. Καλύπτεται η περίπτωση κλοπής ύστερα από διάρρηξη, εφόσον η είσοδος στους ασφαλιζόμενους χώρους έγινε με εμφανή σημάδια διάρρηξης.

III. Τέλος καλύπτεται η περίπτωση ληστείας, δηλαδή η αρπαγή του φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, εντός των ασφαλιζόμενων χώρων, με άσκηση σωματικής βίας ή με απειλή άσκησης σωματικής βίας ή με την απειλή φονικού όπλου.

Ως ασφαλιζόμενοι χώροι θεωρούνται η κατοικία και ο εργασιακός χώρος. Επέκταση της υπηρεσίας δεν μπορεί να γίνει.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Samsung Electronics Hellas:

  • Από σταθερό: 801 11 SAMSUNG (801 11 7267864)
  • Από κινητό: 210 68 97 691
  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00π.μ. – 18:00
  • www.samsung.com/gr

In.gr Τεχνολογία

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο