Δωρεάν διατίθεται επί τριάντα ημέρες το myHangman, μια υλοποίηση του παραδοσιακού παιχνιδιού Κρεμάλα, για iPhone και iPad. Το myHangman αν και ανέβηκε στο AppStore μόλις στις 19 Απριλίου 2012, αναρριχήθηκε στην 7η θέση των πλέον δημοφιλών δωρεάν app, και όχι τυχαία.

Οι δημιουργοί της στην εταιρεία DigiMagix υπόσχονται ότι με όχημα την κρεμάλα, θα εξερευνούμε ενδιαφέροντα μονοπάτια της ελληνικής γλώσσας, θα ταξιδεύουμε με τους διάσημους θαλασσοπόρους στο δρόμο της παγκόσμιας ιστορίας και λογοτεχνίας και θα μαγευόμαστε από τα επιστημονικά επιτεύγματα του ανθρώπου. Tο απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι της κρεμάλας αποκτά έτσι εκπαιδευτική διάσταση με τις ερωτήσεις και τα σχόλια που συνοδεύουν κάθε λέξη. Διασκεδαστική μάλλον έκπληξη θα αποτελέσει για τους χρήστες η επιλογή της DigiMagix να προσθέσει στην… κρεμάλα, λέξεις που μας καταδύουν «στα άδυτα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης!».

Οι λέξεις που περιέχονται στην εφαρμογή ανήκουν σε 6 κατηγορίες (ελληνική γλώσσα, λογοτεχνία, γεωγραφία, ιστορία, επιστήμες και οικονομική κρίση) και οι δημιουργοί υπόσχονται ότι τόσο αυτές όσο και τα σχόλια που τις συνοδεύουν είναι προσεκτικά επιλεγμένα. Το ίδιο προσεγμένα είναι και τα γραφικά και οι συνοδευτικοί ήχοι, δηλώνουν.

Η εφαρμογή εντάσσεται στην κατηγορία χρηστών άνω των 9 ετών. Το myHangman διατίθεται δωρεάν επί 30 ημέρες στο AppStore για iPad και iPhone (iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch 3ης και 4ης γενιάς), με iOS 4.0 ή νεότερη έκδοση (έπειτα θα χρεώνεται 0,79 ευρώ).

In.gr Τεχνολογία

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο