Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρεμάλα στο iPhone και στο iPad

Κρεμάλα στο iPhone και στο iPad

Δωρεάν διατίθεται επί τριάντα ημέρες το myHangman, μια υλοποίηση του παραδοσιακού παιχνιδιού Κρεμάλα για iPhone και iPad. Το myHangman αν και ανέβηκε στο AppStore μόλις στις 19 Απριλίου αναρριχήθηκε στην 7η θέση των πλέον δημοφιλών δωρεάν app, και όχι τυχαία.

Δωρεάν διατίθεται επί τριάντα ημέρες το myHangman, μια υλοποίηση του παραδοσιακού παιχνιδιού Κρεμάλα, για iPhone και iPad. Το myHangman αν και ανέβηκε στο AppStore μόλις στις 19 Απριλίου 2012, αναρριχήθηκε στην 7η θέση των πλέον δημοφιλών δωρεάν app, και όχι τυχαία.

Οι δημιουργοί της στην εταιρεία DigiMagix υπόσχονται ότι με όχημα την κρεμάλα, θα εξερευνούμε ενδιαφέροντα μονοπάτια της ελληνικής γλώσσας, θα ταξιδεύουμε με τους διάσημους θαλασσοπόρους στο δρόμο της παγκόσμιας ιστορίας και λογοτεχνίας και θα μαγευόμαστε από τα επιστημονικά επιτεύγματα του ανθρώπου. Tο απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι της κρεμάλας αποκτά έτσι εκπαιδευτική διάσταση με τις ερωτήσεις και τα σχόλια που συνοδεύουν κάθε λέξη. Διασκεδαστική μάλλον έκπληξη θα αποτελέσει για τους χρήστες η επιλογή της DigiMagix να προσθέσει στην… κρεμάλα, λέξεις που μας καταδύουν «στα άδυτα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης!».

Οι λέξεις που περιέχονται στην εφαρμογή ανήκουν σε 6 κατηγορίες (ελληνική γλώσσα, λογοτεχνία, γεωγραφία, ιστορία, επιστήμες και οικονομική κρίση) και οι δημιουργοί υπόσχονται ότι τόσο αυτές όσο και τα σχόλια που τις συνοδεύουν είναι προσεκτικά επιλεγμένα. Το ίδιο προσεγμένα είναι και τα γραφικά και οι συνοδευτικοί ήχοι, δηλώνουν.

Η εφαρμογή εντάσσεται στην κατηγορία χρηστών άνω των 9 ετών. Το myHangman διατίθεται δωρεάν επί 30 ημέρες στο AppStore για iPad και iPhone (iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch 3ης και 4ης γενιάς), με iOS 4.0 ή νεότερη έκδοση (έπειτα θα χρεώνεται 0,79 ευρώ).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024