Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Toshiba Europe | Εγγύηση «Ό,τι κι αν συμβεί» σε laptop, tablet και TV

Toshiba Europe | Εγγύηση «Ό,τι κι αν συμβεί» σε laptop, tablet και TV

Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του Toshiba Portege Z870, του πρώτου Ultrabook της Toshiba στην ελληνική αγορά, μαθαίνουμε ότι η Toshiba Europe εν μέσω κρίσης επιλέγει να διευρύνει την πολιτική χορήγησης εγγυήσεων σε τηλεοράσεις, ταμπλέτες και φορητούς υπολογιστές: Ειδικά στα laptop, με την εγγύηση «Ότι κι αν συμβεί», η Toshiba εγγυάται για ένα χρόνο και δωρεάν μια φορά επισκευή μετά από οποιοδήποτε ατύχημα, χορήγηση νέου σε περίπτωση κλοπής και ανάκτηση δεδομένων σε περίπτωση απώλειας.

Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του Toshiba Portege Z830, του πρώτου Ultrabook της Toshiba στην ελληνική αγορά, μαθαίνουμε ότι η Toshiba Europe εν μέσω κρίσης επιλέγει να διευρύνει την πολιτική χορήγησης εγγυήσεων σε τηλεοράσεις, ταμπλέτες και φορητούς υπολογιστές, με την επονομαζόμενη No Matter What Guarantee.

Ειδικά στα laptop, με την εγγύηση «Ότι κι αν συμβεί», η Toshiba εγγυάται, για ένα χρόνο και δωρεάν, ότι θα επισκευάσει το φορητό υπολογιστή μετά από οποιοδήποτε ατύχημα, θα χορηγήσει νέο σε περίπτωση κλοπής και θα ανακτήσει δωρεάν τα αποθηκευμένα δεδομένα σε περίπτωση απώλειας.

Η Toshiba Europe δηλώνει ότι η εγγύηση χορηγείται όταν ο κάτοχος νέου laptop δηλώσει το προϊόν στην διεύθυνση http://www.nomatterwhatguarantee.com/ αντί 7 εντός 14 ημερών από την αγορά του. Επίσης, δεν απαιτείται η δήλωση του προϊόντος δύο φορές, μια για την συνήθη εγγύηση (Standard Warranty) και μια για την εγγύηση «Ό,τι κι αν συμβεί». Αρκεί μια δήλωση για την χορήγηση αμφότερων των εγγυήσεων, δήλωσαν οι εκπρόσωποι της Toshiba Europe.

Οι νέες εγγυήσεις δεν έχουν ακόμα ενεργοποιηθεί και αν επισκεφτείτε την σελίδα στο προαναφερόμενο σάιτ ή καλέσετε στο 211 19 81 543 θα σας ενημερώσουν -με υποδειγματική ευγένεια- ότι προς το παρόν το πακέτο εγγύησης No Matter What Guarantee αφορά σε προσφορά που ισχύει για αγορές έως την 31η Μαρτίου, η ηλεκτρονική εγγραφή του προϊόντος πρέπει να γίνει και για τις δύο εγγυήσεις (standard και No Matter What) εντός 7 ημερών και δεν αφορά στην δωρεάν ανάκτηση δεδομένων. Ενδιαφέρον έχει πάντως ότι οι κάτοχοι Toshiba laptop έχουν και εγγύηση… απόλυσης, δηλαδή τους επιστρέφει τα χρήματά τους εάν απολυθούν εντός ενός έτους από την αγορά Toshiba!

Δείτε τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις της τρέχουσας προσφοράς του πακέτου εγγύησης No Matter What στην Ελλάδα (αρχείο PDF).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024