Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του Toshiba Portege Z830, του πρώτου Ultrabook της Toshiba στην ελληνική αγορά, μαθαίνουμε ότι η Toshiba Europe εν μέσω κρίσης επιλέγει να διευρύνει την πολιτική χορήγησης εγγυήσεων σε τηλεοράσεις, ταμπλέτες και φορητούς υπολογιστές, με την επονομαζόμενη No Matter What Guarantee.

Ειδικά στα laptop, με την εγγύηση «Ότι κι αν συμβεί», η Toshiba εγγυάται, για ένα χρόνο και δωρεάν, ότι θα επισκευάσει το φορητό υπολογιστή μετά από οποιοδήποτε ατύχημα, θα χορηγήσει νέο σε περίπτωση κλοπής και θα ανακτήσει δωρεάν τα αποθηκευμένα δεδομένα σε περίπτωση απώλειας.

Η Toshiba Europe δηλώνει ότι η εγγύηση χορηγείται όταν ο κάτοχος νέου laptop δηλώσει το προϊόν στην διεύθυνση http://www.nomatterwhatguarantee.com/ αντί 7 εντός 14 ημερών από την αγορά του. Επίσης, δεν απαιτείται η δήλωση του προϊόντος δύο φορές, μια για την συνήθη εγγύηση (Standard Warranty) και μια για την εγγύηση «Ό,τι κι αν συμβεί». Αρκεί μια δήλωση για την χορήγηση αμφότερων των εγγυήσεων, δήλωσαν οι εκπρόσωποι της Toshiba Europe.

Οι νέες εγγυήσεις δεν έχουν ακόμα ενεργοποιηθεί και αν επισκεφτείτε την σελίδα στο προαναφερόμενο σάιτ ή καλέσετε στο 211 19 81 543 θα σας ενημερώσουν -με υποδειγματική ευγένεια- ότι προς το παρόν το πακέτο εγγύησης No Matter What Guarantee αφορά σε προσφορά που ισχύει για αγορές έως την 31η Μαρτίου, η ηλεκτρονική εγγραφή του προϊόντος πρέπει να γίνει και για τις δύο εγγυήσεις (standard και No Matter What) εντός 7 ημερών και δεν αφορά στην δωρεάν ανάκτηση δεδομένων. Ενδιαφέρον έχει πάντως ότι οι κάτοχοι Toshiba laptop έχουν και εγγύηση… απόλυσης, δηλαδή τους επιστρέφει τα χρήματά τους εάν απολυθούν εντός ενός έτους από την αγορά Toshiba!

Δείτε τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις της τρέχουσας προσφοράς του πακέτου εγγύησης No Matter What στην Ελλάδα (αρχείο PDF).

In.gr Τεχνολογία

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο