Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλος διαγωνισμός από την ταινία

Μεγάλος διαγωνισμός από την ταινία «Το Άλογο του Πολέμου»: Οι νικητές

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επανέρχεται δυναμικά στη μεγάλη οθόνη με το επικό «Άλογο του Πολέμου». Ο μεγάλος διαγωνισμός του in.gr -με αφορμή την ταινία- για ένα σεμινάριο ιππασίας έληξε και ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νικητών. ©2011 DREAMWORKS II DISTRIBUTION CO.LLC Προβάλλεται στις αίθουσες από τις 19/1/2012, από την DREAMWORKS PICTURES σε διανομή Feelgood Entertainment. O Στίβεν […]

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επανέρχεται δυναμικά στη μεγάλη οθόνη με το επικό «Άλογο του Πολέμου». Ο μεγάλος διαγωνισμός του in.gr -με αφορμή την ταινία- για ένα σεμινάριο ιππασίας έληξε και ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νικητών.
©2011 DREAMWORKS II DISTRIBUTION CO.LLC
Προβάλλεται στις αίθουσες από τις 19/1/2012, από την DREAMWORKS PICTURES σε διανομή Feelgood Entertainment.


O Στίβεν Σπίλμπεργκ με την ταινία Το Άλογο του Πολέμου (War Horse), καταπιάνεται για πρώτη φορά στην καριέρα του με τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ένα δημοφιλές παιδικό βιβλίο του 1982, που πρόσφατα μεταφέρθηκε με εντυπωσιακή επιτυχία στη θεατρική σκηνή του Λονδίνου και του Broadway, έδωσε το έναυσμα στον σκηνοθέτη, να ασχοληθεί με την ιστορία αυτή και να κερδίσει μια υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες, στην κατηγορία της καλύτερης δραματικής ταινίας.

Το Άλογο του Πολέμου προσδοκά να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους θεατές κάθε ηλικίας μέσα από μια ανεπανάληπτη οδύσσεια ανιδιοτελούς φιλίας, θαυμαστών ανακαλύψεων και αδάμαστης γενναιότητας.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μιλά για τη νέα ταινία «War Horse«. Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις για την ταινία.

©2011 DREAMWORKS II DISTRIBUTION CO.LLC

Αλογο του Πολέμου, η υπόθεση: Λίγο μετά το ξέσπασμα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Άλμπερτ, ένας έφηβος που ζει σε μια φάρμα στη βρετανική ύπαιθρο, πληροφορείται πως ο πατέρας του αποφάσισε να πουλήσει τον Τζόι, το αγαπημένο του άλογο, στο βρετανικό ιππικό. Πολύ σύντομα, ο Τζόι καταλήγει στην πρώτη γραμμή του γαλλικού μετώπου, όπου ως δια μαγείας αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Πίσω στην Αγγλία, ωστόσο, ο Άλμπερτ, νιώθοντας πως έχει χάσει έναν πολύ καλό φίλο, αποφασίζει να αψηφήσει τις επιταγές της μοίρας και να καταταγεί στον στρατό, με την ελπίδα να τον ξαναβρεί…

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία…


Η κλήρωση για ένα τρίμηνο σεμινάριο ιππασίας και 2 λευκώματα έκλεισε. Τα σεμινάρια χορηγεί ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος*.

Οι νικητές του διαγωνισμού ειναι οι:
Φίλιππος Ξέρας: (τρίμηνο σεμινάριο ιππασίας).
Πηγή Γεωργαντά: Λεύκωμα
Ανέστης Τσιώνης: Λεύκωμα

O Ελληνικός Ιππικός Όμιλος είναι ο αρχαιότερος όμιλος αθλητικής ιππασίας στην Ελλάδα (έτος ιδρύσεως 1931) με σκοπό την καλλιέργεια του αθλήματος και του φιλίππου πνεύματος. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ). Από το έτος 1951 διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Παράδεισο Αμαρουσίου, όπου σταβλίζονται 50 άλογα.

©2011 DREAMWORKS II DISTRIBUTION CO.LLC

Ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος βρίσκεται μεταξύ των πρώτων σωματείων αθλητικής ιππασίας σε δραστηριότητα. Την αγωνιστική περίοδο 2010, o Όμιλος κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατάταξη των Αγώνων Ανάπτυξης για την Περιφέρεια Β. Αττικής και την τέταρτη θέση στην κατάταξη του Επάθλου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (Υπερπήδηση Εμποδίων), ενώ στην κατάταξη του επάθλου «Ξενοφών» κατετάγη δεύτερος (Ιππική Δεξιοτεχνία). Διαθέτει στη δύναμή του αθλητές που μετέχουν στις Εθνικές Ομάδες Ιππασίας. Έχει στις τάξεις του την Ολυμπιονίκη Ελληνίδα αθλήτρια Χάιντι Αντικατζίδη, καθώς και αθλητές με σημαντικές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως την Εμμανουέλα Αθανασιάδη, το Γιώργο Δημαρά, την Ελένη Μυράτ, το Γρηγόρη Μαρινάκη και άλλους.

*Ελληνικός Ιππικός Όμιλος
Παραδείσου 18, Παράδεισος Αμαρουσίου, 15125
Τηλ.: 210 6812506, fax: 210 6850118, e-mail: info@eio.org.gr
Facebook: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – HELLENIC RIDING CLUB

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024