
Ρεάλ – Μάλαγα και Μπαρτσελόνα – Οσασούνα πριν τα… προημιτελικά
Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η φάση των «16» του κυπέλλου Ισπανίας, οι πρώτοι αγώνες της οποίας διεξάγονται το προσεχές τριήμερο (οι ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα). Η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Τρίτη στο «Μπερναμπέου» τη... νεόπλουτη (ελέω Αράβων) Μάλαγα και θέλει νίκη με διαφορά ασφαλείας, ώστε να «κλειδώσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Ανάλογο στόχο έχει και η Μπαρτσελόνα, που υποδέχεται την Τετάρτη στο «Καμπ Νου» την Οσασούνα και θέλει να... ξεμπερδεύει. Υπενθυμίζεται ότι, αν οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» του ισπανικού ποδοσφαίρου προκριθούν, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα προημιτελικά.
Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η φάση των «16» του κυπέλλου Ισπανίας, οι πρώτοι αγώνες της οποίας διεξάγονται το προσεχές τριήμερο (οι ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα). Η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Τρίτη στο «Μπερναμπέου» τη… νεόπλουτη (ελέω Αράβων) Μάλαγα του Ρουντ φαν Νίστελροϊ και θέλει νίκη με διαφορά ασφαλείας, ώστε να «κλειδώσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.
Ανάλογο στόχο έχει και η Μπαρτσελόνα, που υποδέχεται την Τετάρτη στο «Καμπ Νου» την Οσασούνα και θέλει να ξεμπερδεύει.
Υπενθυμίζεται ότι, αν οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» του ισπανικού ποδοσφαίρου προκριθούν, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα προημιτελικά.
Σπουδαίο ματς θα γίνει την Πέμπτη στο «Μεστάγια», ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Σεβίλη, ενώ σε ακόμη μία αναμέτρηση ομάδων της πριμέρα ντιβιζιόν η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Τετάρτη τη Μαγιόρκα.
Συνοπτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16»:
Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012
Αλμπαθέτε – Αθλέτικ Μπιλμπάο
Αλκορκόν – Λεβάντε
Μιραντές – Σανταντέρ
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλαγα
Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα
Μπαρτσελόνα – Οσασούνα
Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012
Κόρντομπα – Εσπανιόλ
Βαλένθια – Σεβίλη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πάνω από 60.000 ρυθμίσεις στον εξωδικαστικό μηχανισμό
- Τα τρία αγκάθια των διαπραγματεύσεων για Ιράν και ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία και το Ομάν που… δεν θέλει
- Ενέργεια: Άνθρακα «ψήφισαν» οι ΗΠΑ το 2025
- Κινέζοι φοιτητές μελετούν Μάο και Σι για καλύτερες…θέσεις εργασίας
- Τα AI chips φέρνουν νέα «έκρηξη» ανάπτυξης για τη Nvidia
- Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν συνεχάρη τον Τραμπ και προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τις διμερείς συνομιλίες


