Η Cyta Ελλάδας ανακοίνωσε στις 12 Δεκεμβρίου 2011 ότι ξεκινά να παρέχει υπηρεσίες πρόσβασης στο Ίντερνετ με τεχνολογία VDSL2 με ονομαστικές ταχύτητες download και upload έως 35Mbps/3Μbps και έως 50Mbps/10Mbps. H υπηρεσία αφορά σε οικιακούς πελάτες, μικρές επιχειρήσεις ή σε επαγγελματίες με έδρα που απέχει μόλις περί τα 1.000 μέτρα από το αστικό κέντρο στην περιοχή τους («εντός του μήκους που ορίζει η τεχνολογία») και προς το παρόν, μόνο στην Αττική.


Η υπηρεσία προσφέρεται είτε υπό μορφή πακέτου double play, με το οποίο συνδυάζονται σταθερή τηλεφωνία και γρήγορο Ίντερνετ, είτε ως ευρυζωνική γραμμή μόνο.

Στην πρώτη περίπτωση, οι τιμές του 2play 35Mbps για τους οικιακούς πελάτες ορίστηκαν στα 37 ευρώ το μήνα και του 2play 50Mbps στα 45 ευρώ το μήνα.

Για τους επαγγελματίες, οι τιμές είναι υψηλότερες στα 40 ευρώ και στα 48 ευρώ το μήνα αντίστοιχα.

Εάν ο οικιακός χρήστης περιοριστεί στην πρόσβαση στο Ίντερνετ, to 1play 35Mbps χρεώνεται 34 ευρώ το μήνα και το 1play 50Mbps στα 42 ευρώ το μήνα. Για τους επαγγελματίες, οι αντίστοιχες τιμές είναι 37 ευρώ ή 45 ευρώ το μήνα αντίστοιχα.

Από το δικτυακό τόπο της Cyta, μπορείτε καταρχήν να εισάγετε τον αριθμό σας και ελέγξετε εάν το δίκτυό της φτάνει στην περιοχή σας. Επίσης, μπορείτε να καλέσετε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 13877 ή να αναζητήσετε συνεργάτες της εταιρείας στην περιοχή σας

Η 100% θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου, υπόσχεται VDSL2 στη Θεσσαλονίκη και από το νέο έτος στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία (Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία -νομοί Φλωρίνης, Πέλλας, Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Ημαθίας-, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα, Αίγινα και Σαλαμίνα, Κιλκίς, Σέρρες, Δράμα, Ξάνθη, Καβάλα, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Χαλκίδα).

Η Cyta δραστηριοποιείται εμπορικά στην Ελλάδα από το 2008 με ιδιόκτητο δίκτυο νέας γενιάς τεχνολογίας IMS (IP Multimedia Subsystem) το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα παροχής προηγμένων πολυμεσικών εφαρμογών και υπηρεσιών. Έχει υλοποιήσει οπτικό δίκτυο μήκους άνω των 2.200 χλμ. το οποίο εκτείνεται σε όλη την επικράτεια των νομών όπου δραστηριοποιείται καλύπτοντας όχι μόνο τις εμπορικά «ελκυστικές» αλλά και τις απομακρυσμένες περιοχές. Δηλώνει ότι έχει 230.000 ενεργοποιημένους πελάτες

In.gr Τεχνολογία

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο