
Με «τις ελληνικές Αρχές» θα συναντηθούν Σαρκοζί και Μέρκελ, αναφέρει το Παρίσι
Συνομιλίες με «τις ελληνικές Αρχές» αναφέρει το γραφείο της Γαλλικής Προεδρίας πως θα έχουν Σαρκοζί και Μέρκελ την Τετάρτη στη Σύνοδο της G20 στις Κάννες, χωρίς να κάνει ονομαστική αναφορά στον Γ.Παπανδρέου, ο οποίος θα συμμετάσχει στη Σύνοδο και θα ενημερώσει τους ηγέτες των χωρών για την απόφασή του να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα. Στόχος Παρισιού και Βερολίνου, όπως σημειώνει η ανακοίνωση, είναι να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υλοποίηση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου.
Συνομιλίες με «τις ελληνικές Αρχές» αναφέρει το γραφείο της Γαλλικής Προεδρίας πως θα έχουν Σαρκοζί και Μέρκελ την Τετάρτη στη Σύνοδο της G20 στις Κάννες, χωρίς να κάνει ονομαστική αναφορά στον Γ.Παπανδρέου, ο οποίος θα συμμετάσχει στη Σύνοδο και θα ενημερώσει τους ηγέτες των χωρών για την απόφασή του να πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα.
Στόχος Παρισιού και Βερολίνου, όπως σημειώνει η ανακοίνωση, είναι να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υλοποίηση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου.
Η ανακοίνωση του Γαλλικού Προεδρικού γραφείου αναφέρει: «Ο πρόεδρος και η καγκελάριος συμφώνησαν να συναντηθούν το απόγευμα της Τετάρτης, 2ας Νοεμβρίου, στις Κάννες, για συνάντηση διαβούλευσης με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και το ΔΝΤ, όπως επίσης και για συνάντηση με τις ελληνικές Αρχές, ώστε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εφαρμογή, το ταχύτερο δυνατόν, της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου».
Η ανακοίνωση εκδόθηκε από το γραφείο του Σαρκοζί μετά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τη Γερμανίδα καγκελάριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μάντσεστερ Σίτι αποχαιρετά τον Πεπ Γκουαρδιόλα: Το «Last Dance» του θρυλικού προπονητή στο «Etihad» (vid, pics)
- Έκλεισαν οι κάλπες στην Κύπρο – Μάχη για την πρωτιά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ δείχνουν τα exit poll
- Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου: Τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας
- Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στο σφυρί η ιστορική Jaguar από τη νύχτα του θρυλικού Revenge Dress
- Αρχάνες: Στα χέρια των Αρχών ο δράστης των πυροβολισμών
- Κατάρρευση υπό κατασκευή κτιρίου στις Φιλιππίνες: Ένας νεκρός, πάνω από 20 οι αγνοούμενοι
