Με αφορμή το βιβλίο Τα ευτυχισμένα παιδιά θέλουν γονείς χωρίς «εγώ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη, ανοίγουμε ηλεκτρονικό διάλογο με τον συγγραφέα Νίκο Πιλάβιο. Πάρτε μέρος στην συζήτηση και μπείτε στην κλήρωση για αντίτυπα του βιβλίου.
Ο Νίκος Πιλάβιος, μέσα από την πολύχρονη παρουσία του στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, αποκόμισε πλούτο εμπειριών γύρω από το θέμα της διαπαιδαγώγησης των παιδιών. Ήρθε σε επαφή με δεκάδες παιδαγωγούς, νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές, ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους, ψυχιάτρους, παιδιάτρους, καθώς και με εκατοντάδες γονείς και παιδιά.

o συγγραφέας διερωτάται εάν «Πρέπει να βοηθάμε τα παιδιά μας, ν’ ανθίζουν τα δικά τους όνειρα ή να τους επιβάλουμε τα δικά μας;»Πάρτε μέρος στην συζήτηση, εκφράζοντας την άποψή σας πάνω στο ερώτημα που θέτει παραπάνω ή διατυπώνοντας δικά σας ερωτήματα προς τον συγγραφέα.

Η συμμετοχή σας στην συζήτηση σας δίνει την δυνατότητα να συμμετάσχετε σε κλήρωση για αντίτυπα του βιβλίου Τα ευτυχισμένα παιδιά θέλουν γονείς χωρίς «εγώ», ευγενική προσφορά των εκδόσεων Καστανιώτη.

Γράψτε το σχόλιό σας