Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Amazon appstore ανοικτό για μια μέρα στην Ελλάδα

Amazon appstore ανοικτό για μια μέρα στην Ελλάδα

Για λίγες μόνο ώρες την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011 φέρεται να παρέμεινε ανοικτό το Amazon Appstore για τους Έλληνες χρήστες smartphone με Android, εντούτοις με το πρώτο ανδροειδές τάμπλετ ομολογουμένως στα σκαριά δεν αποκλείουμε να ανοίξει επισήμως για όλους.

Για λίγες μόνο ώρες την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011 φέρεται να παρέμεινε ανοικτό το Amazon Appstore για τους Έλληνες χρήστες smartphone με Android, εντούτοις με το πρώτο ανδροειδές τάμπλετ ομολογουμένως στα σκαριά δεν αποκλείουμε να ανοίξει επισήμως για όλους.ενοικίασης ηλεκτρονικών βιβλίων στις ΗΠΑ.

    Την είδηση μας μεταφέρει ο eAnagnostis μέσω του μπλογκ του, με θεματολογία αφιερωμένη στους ηλεκτρονικούς αναγνώστες και τα ηλεκτρονικά βιβλία. O γνωστός μπλόγκερ πρόλαβε να κατεβάσει από το Amazon Appstore εφαρμογές -και μάλιστα ανάμεσά τους και μια επί πληρωμή που προσέφερε εχθές το κατάστημα δωρεάν. Αργότερα, το βράδυ το κατέβασμα εφαρμογών ήταν αδύνατο.

    Επιβεβαιώσαμε όσα μας μετέφερε ο Ηλεκτρονικός Αναγνώστης, κατεβάσαμε σε smartphone Android το amazon appstore for android και στην προσπάθειά μας να αγοράσουμε εφαρμογή πήραμε το μήνυμα ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή μας -ανάλογο μήνυμα λαμβάνουν οι επισκέπτες του Amazon appstore από browser σε PC. Επικοινωνήσαμε με την Amazon και αναμένουμε σχετική διευκρίνιση.

    Η Amazon ανακοίνωσε ότι θα εγκαινιάσει το δικό της Appstore τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Η πρότασή της διαφοροποιείται από το επίσημο Android Market με διάφορους τρόπους με κυριότερο τη δυνατότητα δοκιμής των εφαρμογών προς πώληση πριν την αγορά, το λεγόμενο test drive σε έναν προσομοιωτή κινητού Android στον υπολογιστή τους.

    Η πρόσβαση στο Amazon Appstore είναι εφικτή από τον browser ενός προσωπικού υπολογιστή και από την απαιτούμενη εφαρμογή από κινητό Android (όπως και ισχύει και με το επίσημο Android Market, αν και η app της επίσημης αγοράς εφαρμογών για το λειτουργικό συνοδεύει εκ των προτέρων όλα τα κινητά με Android).

    Εκτός από το test drive, η Amazon προσφέρει καθημερινά δωρεάν μια εφαρμογή που κανονικά πωλείται αντί κάποιου αντιτίμου και όλες οι εφαρμογές επί πληρωμή έχουν περάσει τα τεστ του Amazon.

    Τέλος, όπως θα περίμενε κανείς, οι τιμές του appstore της Amazon είναι ανταγωνιστικές και σύμφωνα με τον Ηλεκτρονικό Αναγνώστη συχνά πολύ χαμηλές, με προσφορές από 50% και πάνω σε όλες τις κατηγορίες εφαρμογών.

    • Διαβάστε επίσης για την ταμπλέτα του Amazon: Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί η πρώτη ταμπλέτα του Amazon.com που θα ανταγωνιστεί το Apple iPad, ενώ διαδίδεται ταχύτατα η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία της εφημερίδας Wall Street Journal ότι το διαδικτυακό πολυκατάστημα έχει στα σκαριά συμφωνία συνεργασίας με εκδότες για τη διάθεση υπηρεσία

    In.gr Τεχνολογία

    Sports in

    Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

    Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Τρίτη 23 Απριλίου 2024