Πέντε μαθήματα για τις ψηφιακές τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους στον πολιτισμό, την αφήγηση και στο παιχνίδι θα γίνουν στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Στοάς του Βιβλίου την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2011.

Ο συντονιστής της ενότητας, Μιχάλης Μεϊμάρης, καθηγητής του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών θα ξεκινήσει τη σειρά των πέντε διαλέξεων την Τρίτη 11 Οκτωβρίου με θέμα «Η σύγχρονη ψηφιακή πραγματικότητα: μια εμπειρία για όλους».

Την επόμενη Τρίτη, 18 Οκτωβρίου ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Νίκος Αβούρης θα αναλύσει τον ρόλο των ψηφιακών μέσων στην αλληλεπίδραση με αντικείμενα και χώρους του πολιτισμού.

Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου, ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρης Γκούσκος θα δώσει διάλεξη για τις ψηφιακές εφαρμογές στον κόσμο του παιχνιδιού.

Τα μαθήματα της σειράς θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 8 Νοεμβρίου με τη διάλεξη του καθηγητή Μ.Μεϊμάρη με θέμα «Από την κλασσική στην ψηφιακή αφήγηση».

  Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και ώρα 19.30-21.00

  Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν δήλωση μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου 2011, είτε στα γραφεία της Στοάς του Βιβλίου (Αρσάκειο Μέγαρο, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου), με φαξ στο 210 3310090 ή από το δικτυακό τόπο της Στοάς στη διεύθυνση www.stoabibliou.gr. Για την παρακολούθηση σειράς πέντε μαθημάτων καταβάλλεται το ποσό των 70 ευρώ για να καλυφθεί μέρος των εξόδων του προγράμματος. Οι φοιτητές δικαιούνται έκπτωση 30%. Σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν επιπλέον σειρές μαθημάτων από τον 15ο κύκλο παρέχεται έκπτωση 15% ανά σειρά.

  Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-15:30, στα γραφεία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας στο τηλέφωνο 210 3244538 ή 210 3253989.

  In.gr Τεχνολογία

  Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
  Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr