Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) σε συνεργασία με άλλους φορείς επιθυμεί να διοργανώσει ένα Hackathon για την ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών που θα αξιοποιούν τα στοιχεία που διατίθονται ελεύθερα απ’ τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Δείτε το σύνολο των στοιχείων στη σχετική σελίδα, τα οποία αφορούν σε στατιστικά στοιχεία από τις Δ.Ο.Υ και τις επιδόσεις τους, στατιστικά δελτία φορολογικών δεδομένων επί σειρά ετών για τη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, το φόρο προστιθέμενης αξίας, το ενιαίο τέλος ακινήτων και τη φορολογία κεφαλαίου καθώς και τα αποτελέσματα από τις εκκαθαρίσεις
του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων ανά έτος.

Το Hackathon θα διαρκέσει δύο μέρες. Την πρώτη ημέρα θα γίνει παρουσίαση των διαθέσιμων στοιχείων και θα τεθούν οι βασικοί στόχοι του hackathon, ενώ η δεύτερη ημέρα θα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών. Οι προτεινόμενες ημερομηνίες είναι Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Ιουλίου.

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και τη δυνατότητα να παρερευθούν στο hackathon τις προτεινόμενες ημερομηνίες: Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

In.gr Τεχνολογία

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο