Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρχές Ιουνίου στην Ελλάδα το HTC Sensation αποκλειστικά από τη Vodafone

Αρχές Ιουνίου στην Ελλάδα το HTC Sensation αποκλειστικά από τη Vodafone

Αρχές Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω του δικτύου της Vodafone τo κινητό τηλέφωνο της HTC με τον διπλοπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm 1,2GHz. Το Sensation είναι το πρώτο κινητό που υποστηρίζει την υπηρεσία βίντεο της HTC, HTC Watch. Κοστίζει 599 ευρώ και επιδοτείται στα προγράμματα Vodafone Unlimited.

Αρχές Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω του δικτύου της Vodafone τo κινητό τηλέφωνο της HTC με τον διπλοπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm 1,2GHz. Το Sensation είναι το πρώτο κινητό που υποστηρίζει την υπηρεσία βίντεο της HTC, HTC Watch.

H HTC το εντάσσει στην κατηγορία των smartphone που είναι βελτιστοποιημένα για ψυχαγωγία, μια κατηγορία η οποία πληθαίνει σιγά-σιγά με τα πρώτα διπλοπύρηνα να εντάσσονται αμέσως σε αυτή, χάρη στην καλή σχέση τους με απαιτητικές εφαρμογές, όπως τα παιχνίδια. Με το Sensation, η HTC λανσάρει το HTC Watch, μια υπηρεσία βίντεο την οποία η εταιρεία περιγράφει ως εξής:

«Το HTC Watch εισάγει τους χρήστες σε μια online βιβλιοθήκη των τελευταίων δημοφιλών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, η οποία τους επιτρέπει να να αποκτήσουν εύκολα πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο.

Το HTC Watch αξιοποιεί την τεχνολογία σταδιακής λήψης για να προβάλλει άμεσα τα βίντεο, χωρίς την ανάγκη να ολοκληρωθεί πρώτα το κατέβασμά τους.

Το HTC Watch προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης ή αγοράς βίντεο και επιτρέπει την παρακολούθηση τους σε έως και πέντε διαφορετικές συσκευές HTC». Με ενδιαφέρον αναμένουμε να μάθουμε σε ποιές ταινίες και σειρές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση χρήστες από την Ελλάδα.

Η πρώτη ταμπλέτα της HTC, το HTC Flyer (7») θα υποστηρίζει επίσης την υπηρεσία HTC Watch.

«Το HTC Flyer λανσάρει το HTC Watch, τη νέα υπηρεσία λήψης βίντεο της HTC. Το HTC Watch δίνει τη δυνατότητα λήψης βίντεο on-demand χαμηλού κόστους, εκατοντάδων ταινιών υψηλής ανάλυσης από δημοφιλή κινηματογραφικά στούντιο. Ο καινοτόμος και φυσικός σχεδιασμός του HTC Watch, καθιστά εύκολη την αναζήτηση του νεότερου βίντεο-περιεχομένου, την ίδια στιγμή που η εξελιγμένη τεχνολογία στην οποία βασίζεται, επιτρέπει την άμεση αναπαραγωγή πολυμέσων σε υψηλές ταχύτητες ασύρματου δικτύου»

Παρεμπιπτόντως, το HTC Flyer κυκλοφορεί από τις 9 Μάη, ενώ ως επίσημο κατάστημα πώλησής του ορίστηκε το διαδικτυακό EXPANSYS: το μοντέλο με μνήμη 32GB Wi-Fi & 3G κοστίζει 650 ευρώ και αυτό με 16GB μόνο με Wi-Fi 500 ευρώ.

Επιστρέφοντας στο Sensation, να προσθέσουμε ότι εκτός από τη μεγάλη οθόνη 4,3 ιντσών και την κάμερα 8Mpixel, η HTC υπόσχεται «σύλληψη της στιγμής», με κλείστρο «που ανταποκρίνεται ακαριαία». Επιπλέον, η κάμερα ενεργοποιείται απευθείας από την οθόνη κλειδώματος με μια κίνηση, εξοικονομώντας πράγματι πολύτιμα δευτερόλεπτα για τη λήψη μιας φωτογραφίας. Το Sensation καταγράφει βίντεο 1080p και με ρυθμό 30 καρέ το δευτερόλεπτο με στερεοφωνικό ήχο.

Το HTC Sensation θα πωλείται στα 599 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) ενώ οι συνδρομητές της Vodafone θα μπορούν να το αποκτήσουν φθηνότερα με νέα σύνδεση ή ανανέωση στα προγράμματα Vodafone Unlimited.

Τι είναι το Mobile High Definition Video Link;

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η θύρα microUSB θύρα με υποστήριξη του στάνταρτ Μobile Ηigh-definition video Link (MHL): ένα καλώδιο συνδέει από την θύρα microUSB (στην προκειμένη περίπτωση) το κινητό με τηλεόραση HD μέσω της εισόδου HDMI: Η τηλεόραση φορτίζει το κινητό (απαιτείται συμβατή τηλεόραση ή αντάπτορας στον οποίο συνδέεται ο φορτιστής του), το οποίο έτσι είναι διαθέσιμο για αναπαραγωγή φωτογραφιών και βίντεο έως 1080p και οκτακάναλου ήχου από την τηλεόραση HD.

Τέλος, εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με το πρότυπο MHL, ο χειρισμός του κινητού μπορεί να γίνεται από το χειριστήριο της τηλεόρασης, καθώς προβλέπεται διαλειτουργικότητα ανάμεσα σε φορητές συσκευές και τηλεοράσεις διαφορετικών κατασκευαστών (για παράδειγμα, το χειριστήριο μιας Sony Bravia θα ελέγχει ένα κινητό HTC Sensation ή ένα Samsung Galaxy S II -το τελευταίο θα υποστηρίζει επίσης MHL) .

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024