
Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό τριών ορειβατών στα Λευκά Όρη
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής προσπάθεια προσέγγισης και απεγκλωβισμού τριών ορειβατών -ένας εκ των οποίων έχει τραυματιστεί στο πόδι- στα Λευκά Όρη. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ προσπαθούν να φθάσουν στη θέση Γκίγκιλος, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.620 μέτρα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής προσπάθεια προσέγγισης και απεγκλωβισμού τριών ορειβατών στα Λευκά Όρη. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ και του Ερυθρού Σταυρού προσπαθούν να φθάσουν στη θέση Γκίγκιλος, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.620 μέτρα.
Η επιχείρηση της πυροσβεστικής ξεκίνησε στις 04:30 την Κυριακή, αφού ειδοποιήθηκε ότι ένας 35χρονος ορειβάτης έχει τραυματιστεί στο πόδι.
Οι άνδρες του πρώτου Πυροσβεστικού σταθμού ξεκίνησαν άμεσα από το Ξυλόκαστρο την ανάβαση τους και επικοινωνούν με τους ορειβάτες, προσπαθώντας να τους προσεγγίσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συντάξεις: «Τσουχτερό» το κόστος των πλασματικών ετών ασφάλισης
- Ο Κώστας Μακεδόνας στην Ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη
- Μπαίνει σε καραντίνα η Εθνική του Κονγκό λόγω ‘Εμπολα
- Φιλιππίνες: Κατάρρευση κτιρίου υπό ανέγερση με 19 ανθρώπους να αγνοούνται
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Κυριακής
- Αστυνομικοί στην Πάτρα έσπασαν την πόρτα για να σώσουν γυναίκα που ξυλοκοπείτο άγρια από τον άνδρα της
