Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην παραλία με το λάπτοπ

Στην παραλία με το λάπτοπ

Λίγο πριν τον κύριο μήνα των καλοκαιρινών διακοπών, η Cosmote απαντά σε Vodafone και Wind με το δικό της Internet on the Go με κάρτα για όσους θα χρειαστούν πρόσβαση από μια ημέρα έως και ένα μήνα με ένα πακέτο κόστους 50 ευρώ.

Η Cosmote αντιπροτείνει στο Vodafone ΚαρτοInternet και στο Mobile Broadband με κάρτα της Wind, το δικό της Internet on the Go με κάρτα. Οι υπηρεσίες αυτές απευθύνονται σε όσους χρειάζονται πρόσβαση στο Ίντερνετ από το φορητό τους υπολογιστή για περιστασιακή χρήση: τα τρία δίκτυα παρέχουν αυτή τη δυνατότητα με έτοιμα πακέτα που περιλαμβάνουν το απαιτούμενο μόντεμ, την κάρτα SIM με ενεργοποιημένη την υπηρεσία διαμεταγωγής δεδομένων μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, οδηγίες χρήσης και προπληρωμένο χρόνο από μία ημέρα έως και ένα μήνα. Μάλιστα, στο αρχικό πακέτο με το μόντεμ, όλοι δίνουν δωρεάν τις πρώτες ημέρες πρόσβασης μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Πριν αποφασίσετε, ελέγξτε την κάλυψη στην περιοχή που σας ενδιαφέρει (και ειδικά για 3G)

Η Cosmote λανσάρει το «Cosmote Internet on the Go με κάρτα» σε δύο μορφές: το πλήρες πακέτο κόστους 50 ευρώ που περιλαμβάνει 20 ευρώ για χρήση Ίντερνετ (δηλαδή για 14 ημέρες σύμφωνα με την τρέχουσα προσφορά έως 31/8/2010), την κάρτα SIM, σύντομες οδηγίες χρήσης και ένα ασύρματο μόντεμ υπό μορφή USB stick με ταχύτητες σύνδεσης έως 7,2Mbps. Επίσης, όσοι διαθέτουν μόντεμ σύνδεσης με το δίκτυο της Cosmote, μπορούν να επιλέξουν το SIM Pack αξίας 20 ευρώ με χρήση Ίντερνετ ίσης αξίας, κάρτα SIM και οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας.

Αφού ο χρήστης ανοίξει ένα παράθυρο του browser στο λάπτοπ με τον μόντεμ που φέρει την κάρτα SIM, οδηγείται σε μια σελίδα της Cosmote όπου καλείται να επιλέξει το αντίστοιχο πάσο χρόνου πρόσβασης με την αντίστοιχη χρέωση της επιλογής του:

  • 10 ευρώ για μια ημέρα,με όριο κίνησης 1GB
  • 14 ευρώ για 7 ημέρες με το ίδιο όριο 1GB
  • 50 ευρώ για 30 ημέρες με όριο επίσης 1GB

    Αυτή την περίοδο και έως την τελευταία ημέρα του Αυγούστου οι χρεώσεις είναι σημαντικά μειωμένες: στα 5, 10 και 30 ευρώ για 1, 7 ή 30 ημέρες αντίστοιχα.

Στα περίπτερα θα πωλούνται φυσικές κάρτες ανανέωσης κόστους 10 ευρώ (για μια ημέρα) καθώς και στα καταστήματα Γερμανός, Cosmote και στα OTEshop και στο δίκτυο αντιπροσώπων. Θα υπάρχουν επίσης οι λεγόμενες άυλες κάρτες ανανέωσης, τα λεγόμενα e-Voucher αξίας 5, 10 και 30 ευρώ.

Το αντίστοιχο πακέτο της Vodafone το πακέτο με το μόντεμ έως 3,6Mbps κοστίζει περίπου το ίδιο, δηλαδή 49 ευρώ και περιλαμβάνει πρόσβαση για 10 μέρες (11 μέρες με την τρέχουσα προσφορά έως τέλη Σεπτέμβρη, και με δέκα φορές υψηλότερο όριο στην κίνηση 10GB). Στις κάρτες ανανέωσης, η χρέωση είναι

  • 3,5 ευρώ για 2 ώρες με όριο κίνησης 500ΜΒ
  • 7 ευρώ για 8 ώρες με όριο 1GB
  • 10 ευρώ για 1 ημέρα (24 ώρες) με όριο 1GB
  • 14 ευρώ για 2 μέρες (48 ώρες) με όριο 2GB ή,
  • 19 ευρώ για 10 μέρες με όριο 10GB
    Σύμφωνα με την τρέχουσα προσφορά και έως 30 Σεπτεμβρίου, στους παραπάνω χρόνους προστίθεται 10% επιπλέον.

Τέλος, η Wind δίνει χρήση 1GB για 30 μέρες με 9,90 ευρώ, ενώ το απαιτούμενο μόντεμ υπό μορφή USB stick κοστίζει 34,90 ευρώ. Έως το τέλος Αυγούστου 2010, διατίθενται με τις ακόλουθες χρεώσεις οι
επιλογές:

7 ευρώ Wind Mobile Broadband Non Stop 2 για 2 ημέρες (και έως 3GB
κίνηση) και
14 ευρώ Wind Mobile Broadband Non Stop 7 για 7 ημέρες και
ώς 12GB κίνηση

Όπως ίσως παρατηρήσατε, η Cosmote έχει διατηρήσει χαμηλά, στο 1GB, την επιτρεπόμενη κίνηση στο πακέτο της, σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024