Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας

Πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις των τριών ελληνικών δικτύων κινητής τηλεφωνίας για πρόσβαση στο Ίντερνετ: Wind, Vodafone και Cosmote αναλύουν τις προτάσεις τους για το mobile broadband. Η πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω 3G προστέθηκε στα προγράμματα ομιλίας, στα πακέτα σταθερής τηλεφωνίας και Adsl καθώς και στα καρτοκινητά.

Η πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας αποτελεί πλέον δεδομένο για όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την πρόσβασή σας ενώ βρίσκεται μακριά από τη βάση σας, είτε μέσω κινητού είτε μέσω laptop/desktop, Wind, Vodafone και Cosmote έχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για κάθε ανάγκη.

Έτσι, όπως θα δείτε για την πρόσβαση στο Ίντερνετ από το κινητό όλοι έχουν πλέον δημιουργήσει προγράμματα συμβολαίου ομιλίας με Mobile Internet, ενσωματώνοντας ουσιαστικά το πάγιό του στο πάγιο της κινητής τηλεφωνίας. Ομοίως, για σύνδεση από laptop, διαθέτουν προγράμματα συμβολαίου με ογκοχρέωση ανάλογα με την κίνηση ή με χρονοχρέωση ανάλογα με το χρόνο σύνδεσης. Τέλος, κάνουν προτάσεις για την χρήση Ίντερνετ με προπληρωμένες κάρτες, χωρίς δέσμευση συμβολαίου.

Ξεκινήστε ξεκαθαρίζοντας εάν υπάρχει κάλυψη 3G στις περιοχές που σας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, αποφασίστε πώς θα χρησιμοποιήσετε το Ίντερνετ καθώς αυτή η παράμετρος είναι καθοριστική για την επιλογή συμβολαίου αλλά και εξοπλισμού. Έτσι, εάν για παράδειγμα χρειάζεστε το Ίντερνετ περιστασιακά ίσως σας αρκεί η πρόσβαση με κάρτα (Vodafone ΚαρτοInternet ή Wind Mobile Broandband με κάρτα). Εάν θέλετε να έχετε συνεχή πρόσβαση χωρίς να έχετε προπληρώσει για αυτή, η Wind παρέχει την υπηρεσία F2G Non Stop. Εάν θέλετε απλώς να διασφαλίσετε πρόσβαση για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, επιλέξτε πρόγραμμα με χρονοχρέωση.

Σε κάθε περίπτωση, στο αφιέρωμα του In.gr Τεχνολογία θα μάθετε τι πρέπει να προσέξετε, όπως για παράδειγμα, την υψηλή χρέωση για έξτρα κίνηση ή χρόνο. Τέλος, όπως θα δείτε τρέχουν ελκυστικές προσφορές έως το τέλος Ιουλίου ή και αργότερα για τη γνωριμία σας με το mobile Internet αλλά και πακέτα με το ADSL και την σταθερή τηλεφωνία.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024