Θυμηθείτε και πάλι τις ιστορίες τους. Ιστορίες που ξετυλίγονται στο κέντρο της πόλης. Ιστορίες νεανικές, κωμικές, τρυφερές, γλυκόπικρες. Πρωταγωνιστές τα Υπέροχα Πλάσματα. Το Μητσάκι, η Έλη, ο Μπίλι. Κάθε βράδυ στις 23.00 στον Alpha. Υπέροχα Πλάσματα που αγαπιούνται βαθιά, που σκορπίζουν χιούμορ και στοργή, που σαρκάζουν τη μοναξιά, που πιστεύουν ότι η μόνη περιουσία είναι […]

Θυμηθείτε και πάλι τις ιστορίες τους. Ιστορίες που ξετυλίγονται στο κέντρο της πόλης. Ιστορίες νεανικές, κωμικές, τρυφερές, γλυκόπικρες. Πρωταγωνιστές τα Υπέροχα Πλάσματα. Το Μητσάκι, η Έλη, ο Μπίλι. Κάθε βράδυ στις 23.00 στον Alpha.
Υπέροχα Πλάσματα που αγαπιούνται βαθιά, που σκορπίζουν χιούμορ και στοργή, που σαρκάζουν τη μοναξιά, που πιστεύουν ότι η μόνη περιουσία είναι η φιλία, που παθαίνουν κρίσεις πανικού, που κάνουν την καρδιά τους κομμάτια….

Τα «Υπέροχα Πλάσματα» που τόσο αγαπήσαμε μας προσκαλούν στη συντροφιά τους κάθε βράδυ στις 23:00, για να ζήσουμε και πάλι τις μοναδικές ιστορίες τους.

Παίζουν: Μυρτώ Αλικάκη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Φαίδρα Δρούκα, Θέμις Μπαζάκα, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μιχάλης Μαρίνος, κ.ά.

Στο ρόλο της θείας Καραμέλας η Ελένη Ανουσάκη
Σενάριο: Μυρτώ Κοντοβά
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Φιλιώτου
Εταιρεία Παραγωγής: STUDIO ATA

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr