Η αγαπημένη τραγουδίστρια Χρύσπα στέλνει πακέτο στη Σοφία Βόσσου, στον άνθρωπο που θεωρεί δεύτερη μητέρα της, που της έχει σταθεί τόσο στη δουλειά, την καριέρα, όσο και στην προσωπική της ζωή.
Το πρώτο πακέτο το στέλνει η αγαπημένη τραγουδίστρια Χρύσπα, στον άνθρωπο που θεωρεί δεύτερη μητέρα της, στον άνθρωπο που της έχει σταθεί τόσο στη δουλειά, την καριέρα, όσο και στην προσωπική της ζωή. Παραλήπτης του πρώτου πακέτου είναι η μοναδική Σοφία Βόσσου.

Το δεύτερο πακέτο το στέλνει ένας άνδρας με την ελπίδα να γίνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του, να βρει τη βιολογική του αδερφή, που δόθηκε για υιοθεσία, πριν 43 χρόνια. Ο αγώνας ανεύρεσης της αδερφής του, ξεκινάει πολλά χρόνια πριν.
Σε αυτή του την αναζήτηση, αλήθειες και ψέματα διαδέχονταν το ένα το άλλο και παντού υπήρχαν κενά και αντιφάσεις. Χωρίς να έχει κανέναν για σύμμαχο, παλεύει να συνδέσει μόνος του τα γεγονότα με τις αναμνήσεις που είχε από όταν ήταν 10 χρονών. Θα καταφέρει η εκπομπή να εκπληρώσει την επιθυμία του αποστολέα και να δώσει τέλος σε όλη αυτή τη μακροχρόνια αναζήτηση;

Παρουσίαση – Επιμέλεια: Βίκυ Χατζηβασιλείου
Αρχισυνταξία: Άννα Ορφανουδάκη
Σκηνοθεσία: Μεγακλής Βιντιάδης
Οργάνωση Παραγωγής: Άννα Αρβανίτη