Η επιτυχημένη κωμωδία του Άκη Δήμου Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή θα προσφέρει για δεύτερη χρονιά στο θεατρόφιλο κοινό ένα απολαυστικά κωμικό δείπνο αλλιώτικο από κάθε άλλο που έχει γευτεί. Από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.
Το Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης είναι ένα έργο για ένα σύζυγο που ζωντανεύει, μια ζωντανή που όλοι τη νομίζουν πεθαμένη, έναν από μηχανής αλλοδαπό «μπάτλερ», έναν εραστή με πολιτικές φιλοδοξίες, μια ανικανοποίητη μαγείρισσα με ισχυρό μητρικό ένστικτο κι έναν αμαρτωλό πιανίστα με αδυναμία στα παιδιά από το εξωτερικό. Είναι, επίσης, ένα έργο για ένα δείπνο όπου κανείς δεν τρώει, γιατί κανείς δε μπορεί να καταλάβει ποιος είναι και πού βρίσκεται, όπως όλοι μας. Ποια είναι η οικογένεια, ποια είναι η δουλειά μας, ποια είναι τα αισθήματά μας, ποια τα οικονομικά μας, ποια είναι η πατρίδα μας, εδώ πρώην Ελλάς.

Κυρίως, όμως, είναι ένα έργο για την Ιοκάστη Παπαδάμου, μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι μια χαριτωμένη εκκεντρική αν δεν ήταν τόσο απελπισμένη, κι αν η τρικυμία αυτής της κολασμένης νύχτας δεν την ξέβραζε ναυαγό σ’ έναν κόσμο μια ιδέα αλλιώτικο απ’ αυτόν που είχε στο κεφάλι της.

Πρεμιέρα: Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 9:15 μ.μ.

Μάνος Καρατζογιάννης
Ηθοποιός:Γιούλικα Σκαφιδά
Ηθοποιός:Πυγμαλίων Δαδακαρίδης
Ηθοποιός:Αλέξανδρος Καλπακίδης
Ηθοποιός:Αρετή Πασχάλη
Ηθοποιός:Νάντια Κοντογεωργή
Ηθοποιός:Παύλος Ορκόπουλος
Ηθοποιός:Σοφία Φιλιππίδου
Σταμάτης Φασουλής
Ακης Δήμου