Ζήστε ξανά τις καλύτερες στιγμές του ποδοσφαίρου μέσα από μια πολυτελή και πλήρη ιστορική ανασκόπηση του θεσμού του Παγκόσμιου Κυπέλλου.
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»);

Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου 1930-2002

Σελίδες: 68
Διαστάσεις: 26×26

Ζήστε ξανά τις καλύτερες στιγμές του ποδοσφαίρου μέσα από μια πολυτελή και πλήρη ιστορική ανασκόπηση του θεσμού του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Από το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που έλαβε χώρα στην Ουρουγουάη το 1930, μέχρι το Μουντιάλ του 2002 στην Κορέα και την Ιαπωνία, οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την έγκυρη περιγραφή καθενός από τα δεκαεπτά πρωταθλήματα, τις πιο θεαματικές στιγμές των σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου και τις αξέχαστες φάσεις που σημειώθηκαν κάθε φορά στους τελικούς, σε συνδυασμό με χάρτες από τους τόπους συνάντησης και πίνακες αποτελεσμάτων.

Παρελαύνει η ελίτ του ποδοσφαίρου, ο θρίαμβος των Πελέ, Γκαρίντσα, Μαραντόνα, Ρόσι και Πλατινί.

Πάνω από τριάντα ένθετα με σπάνιο υλικό ενσωματώνονται στις σελίδες του βιβλίου: προγράμματα ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, εισιτήρια αγώνων, αφίσες, αυτοκόλλητα, καρτ ποστάλ, είδη αλληλογραφίας, που μέχρι σήμερα βρίσκονταν αρχειοθετημένα ή εκθέτονταν στο Εθνικό Ποδοσφαιρικό Μουσείο στο Πρέστον και σε ιδιωτικές συλλογές ανά τον κόσμο. Αρκετά από αυτά τα αντικείμενα βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Νίκος Δελαγραμμάτικας
Μοντέρνοι Καιροί – Modern Times
Keir Radnedge, Mark Bushell

Γράψτε το σχόλιό σας