Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη... γοήτρου για το Αιγάλεω, 1-0 τη Ξάνθη

Νίκη… γοήτρου για το Αιγάλεω, 1-0 τη Ξάνθη

Το Αιγάλεω φρενάρει προς το παρών τουλάχιστον το ευρωπαϊκό όνειρο της Ξάνθης, καθώς επικράτησε 1-0 της ακριτικής ομάδας επισφραγίζοντας έτσι την παραμονή του στην Α εθνική, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Α εθνικής.

26

Μπορεί το Αιγάλεω να έχει σφραγίσει εδώ και καιρό την παραμονή του στην κατηγορία, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο προκειμένου να δείξει λίγες από τις αγωνιστικές δυνατότητες που διαθέτει.


Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα σε παιχνίδι με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής για την Α Εθνική επικράτησε 1-0 της Ξάνθης, η οποία έχασε μοναδική ευκαιρία για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο όνειρο που δεν είναι άλλο από την έξοδό της στα Κύπελλα Ευρώπης της νέας περιόδου.


Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Αγρίτης στο 38ο λεπτό με ψύχραιμο πλασέ μετά την εκπληκτική πάσα του Χλωρού στο ύψος του πέναλτι.


Αιγάλεω: Μπρίκιτς, Ψωμάς, Αλεξόπουλος, Αντονετί, Παπουτσής, Συμεωνίδης, Ουάνγκα, Σκοπελίτης, Φωτάκης (72 Ντελ Σινιόρε), Αγρίτης (90 Σβένσον), Χλωρός (82 Νικολόπουλος).
Ξάνθη: Μπούτσεκ, Γελαδάρης, Ουακίλι, Λαμπριάκος, Λάιτνερ (56 Σφακιανάκης), Πέτρου (70 Πρίττας), Δημητριάδης, Κορδονούρης, Βάλλας, Ζωγραφάκης, Μπα (65 Ντα Σίλβα).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024