Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πίσω στον Alpha Digital τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ

Πίσω στον Alpha Digital τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ

Νέα τροπή στο τηλεοπτικό «τοπίο» της Α Εθνικής, καθώς έπιτα από την απόφαση, την Τετάρτη, του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΑΕΚ «επιστρέφουν» στον Alpha Digital αφού έγινε δεκτή η αίτηση ανάκλησης.

25

Νέα τροπή στο τηλεοπτικό «τοπίο» της Α Εθνικής, καθώς ύστερα από την απόφαση, την Τετάρτη, του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΑΕΚ «επιστρέφουν» στον Alpha Digital αφού έγινε δεκτή η αίτηση ανάκλησης.


Τον τελευταίο διάστημα τους αγώνες της Ένωσης μετέδιδε το Supersport που είχε κερδίσει προσωρινά τα δικαιώματα στο Μονομελές Πρωτοδικείο. Το δικαστήριο έκρινε σήμερα ότι δεν μπορούν να εφαρμόζονται ασφαλιστικά μέτρα, διότι δεν γίνεται να απαγορεύεται στην ομάδα να διαθέτει ελεύθερα την εκμετάλευση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων.


Αναμένονται πάντως αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές και σίγουρα ο δικαστικός αγώνας των δύο καναλιών δεν τελειώνει εδώ και στο άμεσο μέλλον θα έχουμε νέες εξελίξεις.


«Δεν είχα καμία αμφιβολία από την πρώτη στιγμή ότι θα έλαμπε η αλήθεια μέσω της ελληνικής Δικαιοσύνης. Δικαιώθηκαν οι επιλογές μου, οι οποίες είναι και θα είναι πάντοτε για το καλό, το συμφέρον και το μεγαλείο της ΑΕΚ. Θα επαναλάβω για ακόμη μια φορά πως η εποχή της σκλαβιάς της ΑΕΚ τελείωσε οριστικά και αμετάκλητα και να διαβεβαιώσω τον κόσμο της ΑΕΚ ότι το παρόν και το μέλλον είναι δικό μας. Καμία δύναμη δεν μπορεί να εμποδίσει την ολοκάθαρη και γενναία προσπάθεια που κάνουμε για να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει» τόνισε ο Μάκης Ψωμιάδης, μετά την ανακοίνωση της απόφασης.


Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΚ, Χαρίλαου Ψωμιάδη, ο οποίος είπε: «Το Πολυμελές δικαστήριο, που είναι και το ανώτερο δικαστήριο σε πρώτο βαθμό, έκρινε ότι η απόφαση του μονομελούς δικαστηρίου ήταν εσφαλμένη και την ανακάλεσε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024