Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκανε και πάλι την ανατροπή ο ΠΑΟΚ, νίκες για Ξάνθη και Αιγάλεω

Έκανε και πάλι την ανατροπή ο ΠΑΟΚ, νίκες για Ξάνθη και Αιγάλεω

Πιστός στην μικρή παράδοση που τον θέλει μέσα στην Τούμπα να βρίσκεται πίσω στο σκορ αλλά τελικά να κερδίζει ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 τον ΟΦΗ, που είχε προηγηθεί με 0-2! Περίπατος της Ξάνθης επί του Πανιωνίου 3-1, νίκη και για το Αιγάλεω 1-0 τον Εθνικό Αστέρα. Στις 7 μ.μ. Ιωνικός-Παναθηναϊκός.

26

Πιστός στην μικρή παράδοση που τον θέλει μέσα στην Τούμπα να βρίσκεται πίσω στο σκορ αλλά τελικά να κερδίζει ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-2 τον ΟΦΗ, που είχε προηγηθεί με 0-2! Περίπατος της Ξάνθης επί του Πανιωνίου 3-1, νίκη και για το Αιγάλεω 1-0 τον Εθνικό Αστέρα.



Από την κόλαση στον… παράδεισο


Ρουτίνα έχει γίνει πλέον για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να βλέπουν την ομάδα τους να χάνει στην αρχή κάθε αγώνα και στη συνέχεια να ανατρέπει το σκορ. Ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε σήμερα στη χιονισμένη Τούμπα τον ΟΦΗ με σκορ 3 – 2, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α εθνικής κατηγορίας, και κάλυψε ακόμη περισσότερο το χαμένο έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα.

Ομως η νίκη δεν ήρθε εύκολα για τους ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς ο ΟΦΗ εμφανίστηκε ιδιαίτερα απειλητικός. Οι κρητικοί κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 4 λεπτό με τον Αδάμο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιχείρησαν να ισοφαρίσουν δίχως όμως αποτέλεσμα καθώς στο 13 ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Μπεκιάι, απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Μάλιστα ο ΟΦΗ βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να σκοράρει εκ νέου στο 47 με τον Σοάρες και να γράψει το 0-2. Στο σημείο αυτό άρχισε η αντεπίθεση των γηπεδούχων. Στο 55 ο Παντελής Κωνσταντινίδης μείωσε σε 1-2, ενώ στο 59 ο Γιαννάκης Οκκάς ισοφάρισε σε 2-2. Η νίκη για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 68 με τον Κύπριο, Γιασεμάκη Γιασεμή.


ΠΑΟΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Τοχούρογλου, Καφές, Κατσαμπής, Λουτσιάνο (46 Φρούσσος), Οκκάς, Γεωργιάδης, Καραδήμος, Κωνσταντινίδης, Χασιώτης, Νάστος, Γιασεμή.
ΟΦΗ (Γιάννης Σαμαράς): Μπεκιάι, Μπελεβώνης, Δερμιτζάκης, Νιόμπλιας, Κολιτσιδάκης, Αδάμος, Πίτσος, Διγκόζης, Γκόμεζ, Σοάρες, Κιάσσος.


Επίδειξη δύναμης από την Ξάνθη


Η Ξάνθη συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Θράκης, κάτω από κακές καιρικές συνθήκες, κέρδισε σήμερα τον Πανιώνιο με σκορ 3 – 1 και μετά τη 10η αγωνιστική, παραμένει μεταξύ των πρωτοπόρων στο βαθμολογικό πίνακα. Σημειώνεται πως οι γηπεδούχοι από το 42 λεπτό αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, παρ όλα αυτά πήραν τους τρεις βαθμούς.

Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2 λεπτό με τον Ουακίλι, ενώ το 2-0 για τη Ξάνθη διαμόρφωσε στο 38 ο Λαμπριάκος. Ο Πανιώνιος κατάφερε να μειώσει σε 2 – 1 στο 42 λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκώνια. Στο σημείο αυτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Βάλλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο ο Πανιώνιος δεν εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή. Αντίθετα, η Ξάνθη στο 66 έγραψε το 3-1 με τον Ουακίλι και «καθάρισε» το παιχνίδι. Ο Ουακίλι μετά τα δύο σημερινά γκολ, έφτασε τα δέκα στο φετινό πρωτάθλημα.


Ξάνθη(Καραγεωργίου): Μπούτσεκ, Λάιτνερ (88 Σφακιανάκης), Γελαδάρης, Κορδονούρης, Βάλας, Γκάγκερ, Μπα, Ζαπρόπουλος, Λαμπριάκος, Ουακίλι, Πρίττας (88 Ζωγραφάκης).
Πανιώνιος (Ντουμιτρίου): Κωστάκης, Φερεκίδης (59 Μπεναλί), Σακελλαρίδης, Ευθυμιάδης, Γόγολος, Γιαννόπουλος, Κάφαλης, Χασιώτης, Μουζαουί, Γκώνιας, Ιωάννου.


Πολύτιμη νίκη για το Αιγέλω


Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε σήμερα το Αιγάλεω. Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν στο γήπεδο του Κορυδαλλού επί του Εθνικού Αστέρα με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α εθνικής κατηγορίας.

Το Αιγάλεω ήταν πολύ καλύτερο από τον αντίπαλο του στο πρώτο ημίχρονο. Η υπεροχή αυτή σφραγίστηκε με ένα γκολ στο 37 λεπτό με σκόρερ τον Αγρίτη. Στην επανάληψη, ο Εθνικός Αστέρας κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Ετσι, οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην Α εθνική.


Αιγάλεω (Γιώργος Χατζάρας): Κοτταράς, Ψωμάς, Αντονετί, Μεϊδάνης, Παπουτσής, Σκοπελίτης, Συμεωνίδης Α. (61 Μακόρ), Ουάνγκα, Χλωρός (69 Φωτάκης), Αγρίτης, Νικολόπουλος (56 Μακρής).


Εθνικός Αστέρας (Νίκος Αλέφαντος): Μιχαηλίδης, Λαγός, Μπασινάς, Πάβλοβιτς, Παπαθανασίου (46 Παπαδόπουλος), Παπαδημητρίου, Τριανταφύλλου, Ξάνθης (61 Τέσοβιτς), Μπάντοβιτς, Εντουσέι, Μπερνεάνου (59 Νικηφόρος).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024