34

Σε αδιέξοδο οδηγείται η εσωτερική κόντρα στον Αρη, αφού είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσει στην παραίτηση τον Ανρί Μισέλ. Ο Γάλλος αναχώρησε το πρωί για την πατρίδα του «για να ξεκουραστεί», αλλά ουσιαστικά έθεσε εαυτόν μακριά από την τεχνική ηγεσία του Αρη, μην αντέχοντας -όπως είπε- τον εκ των έσω πόλεμο που του γινόταν τον τελευταίο καιρό.


Ο έμπειρος τεχνικός, μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγο πριν από την αναχώρησή του από τη συμπρωτεύουσα, έριξε «βόμβες» κατά του διευθύνοντος συμβούλου του Αρη, Τάκη Ανδριά, χωρίς να αναφέρει το όνομά του: «Ένα πρόσωπο μου δημιουργούσε προβλήματα συνεχώς και δεν ανέχομαι άλλο την κατάσταση αυτή. Τα προβλήματα ξεκίνησαν με τη μεταβίβαση των μετοχών από τον κ. Κοντομηνά. Ήλθαν οι νέοι αγοραστές, οι οποίοι δεν μου επέτρεψαν να έχω γνώμη σε βασικά θέματα μεταγραφών ή αποδεσμεύσεων» τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.


Και συνέχισε: «Το μόνο που αποδέχτηκαν ήταν οι εισηγήσεις μου για την απόκτηση των Μορίς και Τσίμπα. Για μένα οι αξιώσεις τους ήταν μόνο για αποτελέσματα. Και αυτό δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί. Κόντρα στον Ιωνικό, με εξαίρεση ένα 15λεπτο, είχαμε την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση, και παρ όλα αυτά μου ζητήθηκαν ευθύνες. Λυπάμαι που φεύγω έτσι, ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους του Αρη, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Ξέρω ότι δημιουργώ πρόβλημα με την αποχώρησή μου, αλλά είναι αναγκαίο να ξεκουραστώ κάποιες ημέρες και να πάρω τις αποφάσεις μου» κατέληξε ο Ανρί Μισέλ.


Σε ερώτηση, τέλος, αν ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Γιάννης Ζαχουδάνης, είναι γνώστης της απόφασής του να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, τόνισε: «Μίλησα μαζί του τη Δευτέρα και του είπα ότι δεν διοικείται ένας σύλλογος από το Λος Αντζελες…».


Παραιτήθηκε ο Ανδριάς


Οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Αρης είναι καταιγιστικές και πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο, οι αποφάσεις του οποίου αποτελούν -ουσιαστικά- την ύστατη προσπάθεια για να μεταπειστεί ο Αρνί Μισέλ και να παραμείνει στην ομάδα. 


Αμέσως μετά την αναχώρηση του Γάλλου προπονητή για το εξωτερικό, ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Ζαχουδάνης αποδέχτηκε την παραίτηση του διευθύνοντα συμβούλου Τάκη Ανδριά. Παράλληλα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στον Ανρί Μισέλ έχει χορηγηθεί ειδική τετραήμερη άδεια και ότι ο Γάλλος θα επιστρέψει στις 29 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη! 


Βέβαια, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τυνησίας εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι έχει συμφωνήσει με τον Μισέλ, προκειμένου να βρίσκεται στο τιμόνι της εθνικής ομάδας της χώρας, στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου, το προσεχές καλοκαίρι. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


«Μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Αρης αποφασίστηκαν τα εξής:Α. Υπεβλήθη εγγράφως η παραίτηση του κ. Τάκη Ανδριά από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Αρης προς το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Γιάννη Ζαχουδάνη και προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Ο ιδιοκτήτης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Αρης έκαναν αποδεκτή την παραίτηση του κ. Τάκη Ανδριά.Β. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ εκφράζει την εμπιστοσύνη του προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στηρίζει, όπως και το διοικητικό συμβούλιο, πλήρως τον προπονητή της ομάδας κ. Ανρί Μισέλ.Γ. Προσωρινός διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αρης θα είναι ο νομικός σύμβουλος του κ. Γιάννη Ζαχουδάνη, κ. Κωνσταντίνος Βαρβάτος.Δ. Ο κ. Ανρί Μισέλ αναχώρησε στο εξωτερικό μετά από προφορική επικοινωνία του με τον κ. Γιάννη Ζαχουδάνη, ο οποίος έκανε δεκτό το αίτημά του και του χορήγησε τετραήμερη άδεια. Ο κ. Ανρί Μισέλ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όπως ανέφερε, στις 29 Οκτωβρίου για να συνεχίσει την εργασία του όπως προβλέπεται από το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Αρης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ