37

Με την ιταλική Λάτσιο αναμετριέται το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός σε ένα φιλικό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 21:00. Ο τεχνικός της Λάτσιο, Ντίνο Τζοφ, βλέπει τον αγώνα ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του και παράλληλα να εφαρμόσει τα συστήματά του κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

«Εναντίον των Ελλήνων θέλω ένα δυνατό παιχνίδι και περιμένω κάτι παραπάνω από τους παίκτες μου. Θέλω να δω πρόοδο στην ταχύτητα της ομάδας και στην αλληλοκάλυψη» δήλωσε ο τεχνικός των «λατσιάλι», υπενθυμίζοντας ότι η ομάδα του δούλεψε τις πρώτες εβδομάδες πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όμως τις τελευταίες ημέρες ψάχνει να βρει τον αυτοματισμό στις κινήσεις της.


Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μία παγκόσμια ποδοσφαιρική δύναμη, με την οποία αναμετρήθηκε πριν από λίγες ημέρες και ο Παναθηναϊκός.


Ο Τάκης Λεμονής, έχοντας στο πλευρό του το καλό αποτέλεσμα με την Κοτζάελισπορ, αναμένεται ότι θα διατηρήσει το ίδιο σχήμα, κάνοντας περιορισμένης έκτασης αλλαγές.


Στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού είναι όλοι οι παίκτες της ομάδας, πλην των Οφορίκουε και Γεωργίου, ενώ οι Γιαννακόπουλος και Τζόρτζεβιτς, που αρχικά ένιωσαν ενοχλήσεις, προπονήθηκαν κανονικά.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας