Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμπ-ντού-ν στα ημιτελικά του Κυπέλλου έκανε ο Ολυμπιακός

Αμπ-ντού-ν στα ημιτελικά του Κυπέλλου έκανε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και πήρε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε με απευθείας φάουλ ο Αμπντούν στο 53'. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο «Γ.Καραϊσκάκης» στις 13/3.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και πήρε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε με απευθείας φάουλ ο Αμπντούν στο 53′. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο «Γ.Καραϊσκάκης» στις 13/3.

Σε ένα μέτριο αγώνα και σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο ο Ολυμπιακός είχε τρεις ευκαιρίες, με μεγαλύτερη την κεφαλιά του Μανωλά στο 19′, για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και για σχεδόν μια ώρα παιχνιδιού κρατούσαν με επιτυχία τους «ερυθρόλευκους» μακριά από την εστία του Μπαμπανιώτη αλλά ο Αμπντούν κατάφερε να τον νικήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 53′ και να κάνει το 1-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό να έχει και δοκάρι στο 83′ του αγώνα με τον Τζιμπούρ.

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκη)
Κίτρινες: Λίλα, Γεωργίου, Βίλα – Παπάζογλου

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Αυγενικού (81′ Ιωάννου), Λίλα, Ρουμπουκάλο, Κεϊτά (70′ Ιλιτς), Μιχαήλ, Ντάσιος, Μπέριος, Γεωργίου (54′ Ντε Βινσέντι), Βίλα, Τζημόπουλος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ) : Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο, Αμπντούν (82′ Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης (66′ Σιόβας), Μήτρογλου (75′ Τζιμπούρ)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024