Διαβάστε επίσης - ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
«Ψυχοπαθή» αποκάλεσε η Βόρεια Κορέα τον Τραμπ
Δημόσια διαβούλευση από το υπουργείο Ναυτιλίας για τα λιμάνια
Σειρά παρεμβάσεων - πρωτοβουλιών, με στόχο τη διόρθωση χρόνιων δυσλειτουργιών και την εμπέδωση μιας νέας αναπτυξιακής δυναμικής στα λιμάνια, αρχίζει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών. »
Ο Κουτσούμπας με το προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
«Απέραντο Γαλάζιο» κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό
Σε πλήρη λειτουργία οι τέσσερις δεξαμενές για πλοία στο Πέραμα
Oλοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη η εκτεταμένη επισκευή της πλωτής δεξαμενής Περάματος «Πειραιάς I», σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. »
Ακινητοποιημένο μέχρι 30 Ιουνίου το «Βιτσέντζος Κορνάρος» λόγω βλάβης
Ανεκτέλεστα έως τις 30 Ιουνίου θα παραμείνουν τα δρομολόγια του επιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος», που συνδέει τον Πειραιά με τα Κύθηρα, τα Αντικύθηρα και τον Κίσσαμο Χανίων, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η Λασιθιώτικη Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία (ΛΑΝΕ). Το θέμα της παρατεταμένης ακινησίας του «Βιτσέντζος Κορνάρος» έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία των Κυθήρων και ο δήμαρχος του νησιού, Ευστράτιος Χαρχαλάκης, απέστειλε επιστολή στο υπουργείο Ναυτιλίας. »
Μοσκοβισί: Να ανατεθεί στον Επίτροπο Οικονομικών η προεδρία του Γιούρογκρουπ
Βουλή: Με φανερή ψηφοφορία η εκλογή προέδρου, δυνατότητα διόρθωσης ψήφου
Ψηφίστηκαν, κατά πλειοψηφία, οι τροποποιήσεις του Κανονισμού της Βουλής από την Ολομέλεια. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν αυτές για την φανερή ψηφοφορία στην εκλογή προέδρου της Βουλής, την διόρθωση ψήφου των βουλευτών και την δυνατότητα εξέτασης της συνταγματικότητας των τροπολογιών. »
Περισσότερες ειδήσεις