Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
WRC: 12 χρόνια Sebastien Loeb

WRC: 12 χρόνια Sebastien Loeb

Ο Sebastien Loeb έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Η καριέρα του στο WRC είναι γεμάτη ρεκόρ και διακρίσεις. Ο 37χρονος Γάλλος έχει ήδη κερδίσει 8 παγκόσμια πρωταθλήματα και έχει κατακτήσει 69 νίκες. Δώδεκα χρόνια ρεκόρ συμπληρώνει στην Πορτογαλία ο Sebastien Loeb. Ο Αλσατός οδηγός της Citroen έχει δημιουργήσει […]

Ο Sebastien Loeb έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Η καριέρα του στο WRC είναι γεμάτη ρεκόρ και διακρίσεις. Ο 37χρονος Γάλλος έχει ήδη κερδίσει 8 παγκόσμια πρωταθλήματα και έχει κατακτήσει 69 νίκες.

Δώδεκα χρόνια ρεκόρ συμπληρώνει στην Πορτογαλία ο Sebastien Loeb. Ο Αλσατός οδηγός της Citroen έχει δημιουργήσει ένα θρύλο γύρω από το όνομά του με την ευκολία, που δείχνει να κερδίζει Ειδικές Διαδρομές και αγώνες. Τελευταία του επιτυχία το ρεκόρ, αυτό που αφορά τις πρώτες θέσεις σε Ειδικές Διαδρομές.

Ο S.Loeb έφτασε τις 822, ξεπερνώντας έναν θρύλο των ράλλυ, τον M.Alen, o οποίος είχε μέχρι τώρα το ρεκόρ με 801.

Η πρώτη νίκη του Sebastien Loeb σε ειδική διαδρομή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ ήρθε πριν από 12 χρόνια, όταν κέρδισε τη 10η διαδρομή στο ασφάλτινο ράλλυ Sanremo.

Από το 2004 και ύστερα ο Loeb είναι ο «μόνιμος» πρωταθλητής, έχοντας καταγράψει 7 διαδοχικές κατακτήσεις του παγκόσμιου τίτλου, όλες με τη Citroen.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024