Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
TV: 6 ταινίες που αξίζει να δείτε

TV: 6 ταινίες που αξίζει να δείτε

...

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/7

22:00 Ο ΚΥΝΗΓΟΣ – ΒΟΥΛΗ
Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Νετχάιμ
Παίζουν: Γουίλεμ Νταφόε, Σαμ Νιλ, Φράνσις Ο’ Κόνορ

Ο μισθοφόρος Μάρτιν αναζητά την τελευταία τίγρη της Ταζμανίας στις παρθένες δασικές εκτάσεις του νησιού. Οι πιέσεις που δέχεται από τη μυστηριώδη εταιρεία βιοτεχνολογίας που του έχει αναθέσει την αποστολή και η γνωριμία του με τη χήρα Λούσι και τα παιδιά της θα αλλάξουν το σκοπό της επίσκεψής του.

23:30 ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΗΛΙΟΣ – ΣΚΑΪ
Αστυνομική αμερικάνικης παραγωγής 1993
Σκηνοθεσία: Φίλιπ Κάουφμαν
Παίζουν: Σον Κόνερι, Γουέσλι Σνάιπς, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Ρέι Γουάιζ, Κέβιν Άντερσον, Στιβ Μπουσέμι, Αλεξάντρα Πάουερς, Τία Καρέρε

Την ημέρα των εγκαινίων του διοικητικού κέντρου μιας Ιαπωνικής εταιρείας, μια πόρνη βρίσκεται στραγγαλισμένη στο κτίριο. Τα στελέχη της εταιρείας επιθυμούν να αποκρύψουν το συμβάν για να αποφύγουν τη δυσφήμιση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/7

22:15 ΑΝΤΙΟ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ – ΕΡΤ2
Ιστορικό δράμα
Σκηνοθεσία: Μπενουά Ζακό
Παίζουν: Νταϊάν Κρούγκερ, Λία Σεϊντού, Βιρζινί Λεντουαγιέν

Ιούλιος 1789. Λίγο πριν από τη Γαλλική Επανάσταση και ενώ επικρατεί αναταραχή στο Παρίσι, οι Βερσαλλίες ζουν σε άλλους ρυθμούς, λες και είναι απομονωμένες από τον υπόλοιπο κόσμο. Όταν τα νέα για την άλωση της Βαστίλης φτάνουν στην αυτοκρατορική αυλή, αριστοκράτες και υπηρέτες εγκαταλείπουν το παλάτι, αφήνοντας πίσω τη βασιλική οικογένεια. Αλλά η Σιντονί, μια νεαρή αναγνώστρια της Μαρίας Αντουανέτας, αποφασίζει να μην εγκαταλείψει τις Βερσαλλίες και να μείνει μέχρι τέλους πιστή στη βασίλισσά της. Δεν γνωρίζει ακόμα ότι αυτές είναι οι τελευταίες τρεις ημέρες που περνάει στο πλευρό της. Η ταινία, που βασίζεται στο μυθιστόρημα «Farewell, my queen» της συγγραφέως Σαντάλ Τομά, έχει αποσπάσει τρία βραβεία Σεζάρ

01:30 SHAME – ΣΚΑΪ

Σκηνοθεσία: Στιβ Μακουίν
Παίζουν: Φασμπέντερ Μάικλ, Κάρει Μάλιγκαν, Τζέιμς Μπαντζ Ντέιλ, Χάνα Γουέιρ, Νικόλ Μπεχαρί, Ελίζαμπεθ Μασούτσι, Λούσι Γουόλτερς

Μετά το «Hunger», την πρώτη του ταινία όπου είχε ομολογουμένως δώσει πολύ καλό «στίγμα», ο Στιβ ΜακΚουίν επανέρχεται με το «Shame», μία ακόμα ταινία με άποψη, η οποία δυναμώνει ακόμη περισσότερο από την ερμηνεία του Μάικλ Φασμπέντερ.
Το “Shame” γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2011. Ο Μάικλ Φασμπέντερ υποδύεται τον Μπράντον, ένα νεαρό Νεοϋορκέζο γιάπη που δραπετεύει από τη σιγουριά της ύπαρξής του μέσα από την αναζήτηση σύντομων σεξουαλικών επαφών: η μόνη του ενασχόληση έξω από την καθημερινή, τετράγωνη ζωή του είναι να ξελογιάζει γυναίκες, να κινεί τα νήματα σχέσεων εξαρχής καταδικασμένων και ν’ αναλώνεται σε one-night-stands.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/7

22:15 ΟΖ: ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ – ALPHA
Αμερικανική περιπέτεια φαντασίας παραγωγής 2013
Σκηνοθεσία: Σαμ Ράιμι
Παίζουν: Τζέιμς Φράνκο, Μίλα Κούνις, Ρέιτσελ Βάις, Μισέλ Γουίλιαμς

Η ταινία διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα της ταινίας του 1939. Ο Όσκαρ Ντιγκς, ένας μάγος με αμφίβολη ηθική, μεταφέρεται με παράξενο τρόπο από το σκονισμένο Κάνσας στη θαυμαστή Χώρα του Οζ. Ο ίδιος νομίζει ότι κέρδισε το τζακ ποτ, πιστεύοντας ότι εκεί θα κερδίσει φήμη και περιουσία. Ώσπου, συναντά τις μάγισσες Θεοντόρα, Εβανόρα και Γκλίντα, οι οποίες δεν είναι πεπεισμένες ότι ο Όσκαρ είναι ο μεγάλος μάγος που όλοι περίμεναν. Διστακτικά ο Όσκαρ θα προσπαθήσει να λύσει τα επικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χώρα του Οζ και οι κάτοικοί της. Πρέπει να βρει ποιος είναι καλός και ποιος κακός πριν να είναι πολύ αργά. Χρησιμοποιώντας τις μαγικές του ικανότητες μέσω της ψευδαίσθησης, την εφευρετικότητά του καθώς και λίγη μαγεία, ο Όσκαρ μεταμορφώνεται στο μεγάλο και ισχυρό Μάγο του Οζ, αλλά και σε ένα καλύτερο άνθρωπο. Το σενάριο έγραψαν οι Μίτσελ Κάπνερ και Ντέιβιντ Λίντσεϊ-Αμπέρ και είναι εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα «The Wonderful Wizard of Oz» του Λ. Φρανκ Μπάουμ.

22:15 Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ – ΕΡΤ1
Πολυβραβευμένο κοινωνικό δράμα, συμπαραγωγής Ισπανίας – Γαλλίας – Ιταλίας 2004
Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Αμενάμπαρ
Πρωταγωνιστούν: Χαβιέ Μπαρδέμ, Μπελέν Ρουέδα, Λόλα Ντουένιας, Αλμπέρτο Χιμένεθ

Η αληθινή ιστορία του Ισπανού συγγραφέα Ραμόν Σαμπέδρο, ο οποίος διεκδίκησε νομικά το δικαίωμα στην ευθανασία, σε μία πολυβραβευμένη ταινία όπου ξεχωρίζει η ερμηνεία του Χαβιέ Μπαρδέμ.Η ταινία απέσπασε μεταξύ άλλων Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Καλύτερης ξενόγλωσσης Ταινίας 2005, καθώς και Αργυρό Λέοντα και Βραβείο Ερμηνείας στον Χαβιέ Μπαρδέμ.
Ο Ραμόν είναι τετραπληγικός, κλινήρης για τριάντα χρόνια. Μόνο του παράθυρο στον κόσμο αυτό του δωματίου του, απ’ όπου φαντάζεται τη θάλασσα όπου ταξίδευε από μικρός, που του έμαθε τον κόσμο, του έδωσε ζωή και του την πήρε, όταν ένα φοβερό ατύχημα του επέτρεψε να ζει χωρίς να κινείται. Μοναδική του επιθυμία, να τερματίσει αξιοπρεπώς τη ζωή του. Δύο γυναίκες θα αλλάξουν τον κόσμο και τις εμπειρίες του: η δικηγόρος Χούλια, που τον στηρίζει στον αγώνα του για το δικαίωμα στην ευθανασία και η Ρόζα, μια χωριατοπούλα πεπεισμένη ότι αξίζει τον κόπο να ζεις.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024