Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα highlights της εβδoμάδας στην COSMOTE TV

Τα highlights της εβδoμάδας στην COSMOTE TV

Στο πρόγραμμα της COSMOTE TV, βρίσκουμε και αυτή την εβδομάδα, πλούσιο αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο. Στα αθλητικά, ξεχωρίζουν οι τελικοί μπάσκετ, στην Ισπανία, την Τουρκία και την Ιταλία, τους οποίους οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT. ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τετάρτη 14/6 Στις 20.00, παρακολουθούμε το τρίτο παιχνίδι στη σειρά […]

Στο πρόγραμμα της COSMOTE TV, βρίσκουμε και αυτή την εβδομάδα, πλούσιο αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Στα αθλητικά, ξεχωρίζουν οι τελικοί μπάσκετ, στην Ισπανία, την Τουρκία και την Ιταλία, τους οποίους οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τετάρτη 14/6

  • Στις 20.00, παρακολουθούμε το τρίτο παιχνίδι στη σειρά των τελικών της Sport Toto Basketball Super League, μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Φενέρμπαχτσε και της Μπεσίκτας.
  • Στις 21.30, στο COSMOTE SPORT 7HD βρίσκουμε τον 3ο τελικό της ACB Liga Endesa, με τη Βαλένθια να φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (COSMOTE SPORT 7HD).
  • Στις 21.45, στο COSMOTE SPORT 8HD, ξεκινά ο 3ος αγώνας της τελικής σειράς στην Ιταλία, μεταξύ της Τρέντο και της Βενέτσια.

Παρασκευή 16/6

  • Η συνέχεια δίνεται την Παρασκευή 16/6, στην Τουρκία (20.00, Μπεσίκτας-Φενέρμπαχτσε, COSMOTE SPORT 5HD), στην Ιταλία (22.15, Τρέντο-Βενέτσια, COSMOTE SPORT 8HD) και αν χρειαστεί στην Ισπανία (21.30, Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης, COSMOTE SPORT 7HD).

Πέμπτη 15/6

  • Στο βόλεϊ, η COSMOTE TV μας προσφέρει live πρόσβαση και στην τρίτη εβδομάδα δράσης του πρώτου γκρουπ του FIVB Volleyball World League, στο οποίο μετέχουν οι καλύτερες ομάδες του κόσμου. Την Πέμπτη 15/6, στις 18.25 (COSMOTE SPORT 6HD), ξεκινά το Ιράν-ΗΠΑ, με τους Αμερικανούς να βρίσκονται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Στις 21.25, στο COSMOTE SPORT 7HD, παρακολουθούμε το παιχνίδι μεταξύ Πολωνίας και Ρωσίας, οι οποίες ανήκουν στο παγκόσμιο ΤΟΡ5.

Παρασκευή 16/6

  • Το πρόγραμμα συνεχίζεται με το Ιταλία-Γαλλία (18.10, COSMOTE SPORT 6HD)

Σάββατο 17/6

  • Σήμερα, Βραζιλία-Βουλγαρία (00.10, COSMOTE SPORT 6HD) και
  • συνάντηση της Αργεντινής με τη Σερβία (03.10, COSMOTE SPORT 6HD).
  • Στις 18.25, δίνεται η εκκίνηση του ΗΠΑ-Ρωσία (COSMOTE SPORT 6HD).
Κυριακή 18/6

  • Στη 01.00, στο COSMOTE SPORT 6HD, μεταδίδεται ο πρώτος ημιτελικός του 3ου γκρουπ, στον οποίο μετείχε η Ελλάδα αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη διεκδίκηση του τίτλου.
  • Στις 03.30 ξεκινά ο δεύτερος ημιτελικός ενώ ο τελικός του ομίλου διεξάγεται τη Δευτέρα 19/6, στις 02.30 (COSMOTE SPORT 6HD).
  • Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα δουν το Michigan Firekeepers Casino 400, αγώνας που εντάσσεται στο πρόγραμμα του NASCAR Cup Series, στις 22.00, στο COSMOTE SPORT 5HD.

Δευτέρα 19/6

  • Στο τένις, τη Δευτέρα ξεκινά η επετειακή -25η- έκδοση του ATP 500 Gerry Weber Open, που διεξάγεται στο Χάλε της Γερμανίας (17-25/6) και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των τενιστών για το Γουίμπλετον. Ο Ρότζερ Φέντερερ, φέτος θα διεκδικήσει το δικαίωμά του στο 6ο τρόπαιο επί γερμανικού εδάφους. Από τη λίστα των συμμετεχόντων, ξεχωρίζουν οι Ντομινίκ Τιέμ, Κέι Νισικόρι, Αλεξάντερ Ζβέρεβ, Γκαέλ Μονφίλ και ο Λουκάς Πουίγ. Από τις 13.00, συντονιζόμαστε με το COSMOTE SPORT 6HD, για τους αγώνες του κυρίως ταμπλό.

Η COSMOTE TV δίνει το παρών και φέτος, ως μεγάλος χορηγός, στα AntetokounBros Events, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 18 & 25 Ιουνίου αντίστοιχα. Ο αγώνας της Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί στο “Nick Galis Hall”, με το οποίο θα συνδεθούμε από τις 19.00 (18/6, COSMOTE SPORT 4HD) για την pregame εκπομπή, με εκλεκτούς καλεσμένους. Το παιχνίδι με μέλη της Εθνικής που κατέκτησε το Eurobasket, το 2005, θα ξεκινήσει στις 19.30, ενώ θα ακολουθήσει εκπομπή με δηλώσεις των “AntetokounBros”, των συμπαικτών τους και των «αντιπάλων».

Τέλος, η βραβευμένη σειρά ντοκιμαντέρ “ΕSPN 30 for 30” που προβάλλεται για μία ακόμη χρονιά στην COSMOTE TV, επιστρέφει την Τρίτη 13/6, στις 22.00 (COSMOTE SPORT 6HD), με το επεισόδιο, “The book of Manning”, αφιερωμένο στην οικογένεια Μάνινγκ, που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά της με την ιστορία του NFL. Μέσα από το επεισόδιο, θα απολαύσουμε συνεντεύξεις των μελών της οικογενείας, αλλά θα μάθουμε και για μια τραγωδία που διαμόρφωσε την πορεία τους.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικές πρεμιέρες σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Παρασκευή 16/6
Στο COSMOTE CINEMA 4HD, δεν χάνουμε την πρεμιέρα της σειράς Riviera, του βραβευμένου με OSCAR®, Νιλ Τζόρνταν, που κάνει πρεμιέρα, την Παρασκευή 16/6, στις 22.00, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Μ. Βρετανία. Διαβάστε εδώ αναλυτικά…

Κυριακή 18/6

  • COSMOTE CINEMA 4HD: Πρεμιέρα κάνει ο 2ος κύκλος της σειράς Wynonna Earp, (22.00). Μετά από χρόνια στο τρέξιμο και στα αναμορφωτήρια ανηλίκων, η Wynonna Earp γυρίζει επιτέλους στο σπίτι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν θέλει να τη δει να επιστρέφει. Όταν όμως αυτή γίνεται η μόνη ελπίδα της πόλης για την εξάλειψη των μυστηριωδών δαιμόνων που την έχουν κατακλύσει, η Wynonna πρέπει να επιλέξει με ποια πλευρά του νόμου θέλει να αγωνιστεί, για να «καθαρίσει» το όνομα του θρυλικού προπάππου της, Wyatt Earp δια παντός. H σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς του Μπο Σμιθ.
  • Την ίδια ημέρα, στις 23.00, δεν χάνουμε και την πρεμιέρα της 5ης σεζόν της υποψήφιας, για 6 Χρυσές Σφαίρες σειράς, Orange Is The New Black. Η υποψήφια για 6 Χρυσές Σφαίρες σειρά, Orange Is The New Black, ακολουθεί την Πάιπερ Τσάπμαν (Τέιλορ Σίλινγκ), η οποία βρίσκεται στη φυλακή μαζί με μια αξέχαστη και χωρίς όρια ομάδα συγκρατουμένων, λόγω ενός εγκλήματος που είχε διαπράξει στο παρελθόν. Ο 5ος κύκλος της σειράς εξελίσσεται μετά τον θάνατο κρατουμένης στον 4ο κύκλο, στη φυλακή του Litchfield. Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο της Πάιπερ Κέρμαν “Orange is the New Black: My year in a Women’s Prison”, στο οποίο η συγγραφέας περιγράφει τις εμπειρίες της στη διάρκεια του ενός χρόνου που πέρασε σε φυλακές γυναικών.
  • COSMOTE CINEMA 1HD/ «Ben-Hur»: Είναι η επική ιστορία του Judah Ben-Hur (Τζακ Χιούστον), ενός πρίγκιπα που ψευδώς κατηγορήθηκε για προδοσία από τον υιοθετημένο αδελφό του, Messala (Τόμπι Κίμπελ) και αξιωματικό του ρωμαϊκού στρατού. Του αφαιρείται ο τίτλος του, χωρίζεται από την οικογένειά του και τη γυναίκα που αγαπά (Ναζανίν Μπονιάντι) και εξαναγκάζεται να γίνει δούλος. Μετά από χρόνια στη θάλασσα, επιστρέφει στην πατρίδα του για να επιδιώξει την εκδίκηση, αλλά η συνάντησή του με τον Ιησού (Ροντρίγκο Σαντόρο) τον οδηγεί στην σταύρωση, όπου ανακαλύπτει τη συγχώρεση και βρίσκει τη λύτρωση…

Πέμπτη 15/6
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, παρακολουθούμε το θρίλερ Στο Σκοτάδι (The Darkness) στις 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Όταν μια οικογένεια επιστρέφει από τις διακοπές της στο Grand Canyon, περίεργα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν στο σπίτι. Κατηγορώντας τον μικρό Μάικι για αυτά τα αφύσικα γεγονότα, είναι πια πολύ αργά όταν τελικά συνειδητοποιούν ότι έχουν ξυπνήσει αρχαίες υπερφυσικές οντότητες του σκότους. Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία.

Παρασκευή 16/6
Στο COSMOTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του Ευχήσου και Όλα Γίνονται (Absolutely Anything), σε σκηνοθεσία Τέρι Τζόουνς, με τους Σάιμον Πεγκ, Κέιτ Μπέικινσειλ, αλλά και τους Monty Python, οι οποίοι ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια κωμωδία για έναν απογοητευμένο από τη ζωή και τη δουλειά του δάσκαλο (22.00). Οι Monty Python ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους σε μια κωμωδία για έναν απογοητευμένο από τη ζωή και τη δουλειά του δάσκαλο, ο οποίος, χάρη σε μια ομάδα εξωγήινων, αποκτά τη μοναδική ικανότητα να πραγματοποιεί ό,τι εύχεται…

Τετάρτη 14/6
Πρεμιέρα της δραματικής ταινίας, Παράφορα (Eperdument), με την ελληνικής καταγωγής, Αντέλ Εξαρχόπουλος και τον Γκιγιόμ Γκαγιέν (22.00, ζώνη Ladies First). Ο Ζαν είναι ένας υποδειγματικός διευθυντής σε φυλακές γυναικών, μέχρι τη στιγμή που μια νέα κρατούμενη, η Άννα, φτάνει στις φυλακές, και δε μπορεί παρά να υποκύψει στην γοητεία της. Όσο προσπαθεί να τη βοηθήσει, συνειδητοποιεί ότι τα συναισθήματα που έχει για εκείνη είναι αμοιβαία. Η ερωτική σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους, θα είναι η αρχή τρομερών συνεπειών για τη ζωή τους.

Τρίτη 13/6
Στο COSMOTE CINEMA 2HD, συνεχίζεται τις Τρίτες του Ιουνίου το αφιέρωμα στον βραβευμένο με OSCAR® και πρωτοπόρο του βρετανικού Νέου Κύματος στον Κινηματογράφο σκηνοθέτη, Tony Richardson. Την Τρίτη 13/6 στις 22.00, προβάλλεται η ταινία του, Ο Γελωτοποιός (The Entertainer) με τον Λόρενς Ολίβιε (υποψήφιος για OSCAR® στη συγκεκριμένη ταινία). Η ταινία είναι βασισμένη στο διάσημο θεατρικό έργο του Τζόν Όζμπορν.

Δευτέρα 19/6
Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Trainspotting 2, του βραβευμένου με OSCAR®, Βρετανού, Ντάνι Μπόιλ.

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024