Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: «Μαχητές» εναντίον «Διασήμων» με έπαθλο μια πτήση με αερόστατο

Survivor: «Μαχητές» εναντίον «Διασήμων» με έπαθλο μια πτήση με αερόστατο

Την τρίτη σερί νίκη έκαναν στο χθεσινό επεισόδιο οι «Μαχητές», γεγονός που επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία των «Διασήμων», που για μια ακόμη φορά αρκέστηκαν στο φακόρυζο και στην παραλία τους, ενώ οι αντίπαλοι είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν το έπαθλό τους: μετάβαση με ιδιωτικό αεροπλάνο στην περιοχή Las Romanas, διαμονή σε βίλα – που γειτονεύει […]

Την τρίτη σερί νίκη έκαναν στο χθεσινό επεισόδιο οι «Μαχητές», γεγονός που επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία των «Διασήμων», που για μια ακόμη φορά αρκέστηκαν στο φακόρυζο και στην παραλία τους, ενώ οι αντίπαλοι είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν το έπαθλό τους: μετάβαση με ιδιωτικό αεροπλάνο στην περιοχή Las Romanas, διαμονή σε βίλα – που γειτονεύει με τη βίλλα των Καρντάσιανς – ώρες ξεγνοιασιάς στην πισίνα, καλλωπισμός και φυσικά πλούσιο φαγητό.

Οι «Διάσημοι» είναι αναγκασμένοι να αγωνίζονται όλοι σε κάθε αγώνισμα – καθώς έχουν απομείνει μόλις τρεις – εν αντιθέσει με τους αντιπάλους τους που μπορούν να ξεκουράζονται δύο παίκτες ανά αγώνα.

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.326.936 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 56,8%, ενώ έφτασε μέχρι και 70,3% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 49,1%.

«Διάσημοι» και «Μαχητές» αγωνίστηκαν χθες σ’ ένα αγώνισμα που απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία και οι «Μαχητές» κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 10-7. Από την ομάδα των «Διασήμων» ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφερε τις περισσότερες νίκες στην ομάδα του.

Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σ’ ένα νέο αγώνισμα. Στο άκουσμα του επάθλου από τον Σάκη Τανιμανίδη οι παίκτεςαναμένεται να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως μέσα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους, ώστε να απολαύσουν την ανατολή του ηλίου στην Punta Cana με αερόστατο.

Μένει να δούμε με τι ψυχολογία θα κατεβούν στον αγωνιστικό στίβο μετά τις αλλεπάλληλες ήττες τους οι «Διάσημοι», αν οι «Μαχητές» που είναι πιο ξεκούραστοι λόγω αριθμητικής υτπεροχής, και με γεμάτο… στομάχι είναι αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν τις νίκες τους κι αν θα συνεχιστεί το σερί της καλής τους απόδοσης…

entertainment.in.gr

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024