Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ομάδα Αυτοκτονίας»:Οι εκκεντρικοί αντιήρωες της DC Comics έρχονται στη Nova

«Ομάδα Αυτοκτονίας»:Οι εκκεντρικοί αντιήρωες της DC Comics έρχονται στη Nova

«Ομάδα Αυτοκτονίας»: Μπορεί το κακό να γίνει καλό; Η επιβλητική περιπέτεια φαντασίας «Ομάδα Αυτοκτονίας» μετά την εμπορική της επιτυχία στα διεθνή ταμεία κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 22:00. Μία από τις πιο ανατρεπτικές ταινίες κόμικ με αρκετές δόσεις χιούμορ σε σκηνοθεσία και σενάριο του Ντέιβιντ […]

«Ομάδα Αυτοκτονίας»: Μπορεί το κακό να γίνει καλό;

Η επιβλητική περιπέτεια φαντασίας «Ομάδα Αυτοκτονίας» μετά την εμπορική της επιτυχία στα διεθνή ταμεία κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 25 Ιουνίου, στις 22:00.

Μία από τις πιο ανατρεπτικές ταινίες κόμικ με αρκετές δόσεις χιούμορ σε σκηνοθεσία και σενάριο του Ντέιβιντ Άγιερ (Fury, End of Watch και Sabotage) αφήνει το δικό της κινηματογραφικό στίγμα στο κινηματογραφικό σύμπαν των αντιηρώων, ενώ αποζημιώνει με τις ιδιαίτερα δυνατές και επιβλητικές ερμηνείες του Γουίλ Σμιθ ως Ντέντσοτ, του βραβευμένου με Όσκαρ Τζάρεντ Λέτο ως Τζόκερ, της Μάργκο Ρόμπι ως Χάρλεϊ Κουίν, του Τζόελ Κίναμαν ως Ρικ Φλαγκ και της Βαϊόλα Ντέιβις ως Δρ. Αμάντα Γουόλερ.

Η ταινία με τα καλοστημένα πλάνα της, τα εντυπωσιακά οπτικά εφέ και την εντυπωσιακή της δράση παρουσιάζει μία πράκτορα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, η οποία συγκεντρώνει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες και δημιουργεί μία ομάδα από εκκεντρικούς αλλά και επικίνδυνους αντιήρωες για να αναμετρηθούν με το υπέρτατο κακό και να σώσουν την ανθρωπότητα.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

entertainment.in.gr

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024