Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των διασήμων

Survivor: Δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των διασήμων

Μετά από έναν αγώνα ντέρμπι στον οποίο ηττήθηκαν οι «Διάσημοι» και ύστερα από την ψηφοφορία των παικτών τους, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Bo είναι οι προτεινόμενοι παίκτες προς αποχώρηση από το “Survivor”. Σε αγώνα θρίλερ εξελίχθηκε το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να αγωνιστούν στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” «Διάσημοι» και «Μαχητές», αφού και οι […]

Μετά από έναν αγώνα ντέρμπι στον οποίο ηττήθηκαν οι «Διάσημοι» και ύστερα από την ψηφοφορία των παικτών τους, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Bo είναι οι προτεινόμενοι παίκτες προς αποχώρηση από το “Survivor”.

Σε αγώνα θρίλερ εξελίχθηκε το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να αγωνιστούν στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” «Διάσημοι» και «Μαχητές», αφού και οι δυο ομάδες κέρδιζαν σχεδόν εναλλάξ. Όταν το σκορ έφτασε στο 9-9 η Σάρα Εσκενάζη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους απέναντι στην Ευριδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο και κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας.

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό, παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.746.864 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 62,6%, ενώ έφτασε μέχρι και 71,3%, όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 49,9%.

«Διάσημοι» και «Μαχητές» πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσεως για να κερδίσουν το σημαντικότερο έπαθλο του “Survivor”, την ασυλία. Οι δυο ομάδες αριθμούν από πέντε παίκτες η καθεμιά και τα περιθώρια αποχώρησης παικτών έχουν λιγοστέψει. Το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας δίνει πλέον τη νίκη μόνο σ’ έναν παίκτη κι αυτός αναδείχθηκε χθες ο Γιώργος Χρανιώτης.

Στο «Συμβούλιο του Νησιού» οι «Διάσημοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν τον έναν παίκτη που επιθυμούν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Κώστας Κοκκινάκης έλαβε από τους συμπαίκτες του τρεις ψήφους και είναι ο πρώτος προτεινόμενος παίκτης προς αποχώρηση από το παιχνίδι.

Δεύτερος είναι ο Bo που προτάθηκε από τον Γιώργο Χρανιώτη, δικαιολογώντας την ψήφο του με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια.

Στο μεταξύ, στην παραλία το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. Αν κι έχουν περάσει αρκετές ημέρες από το αγώνισμα που έγινε η αιτία να διαταραχθούν οι σχέσεις τους, «Διάσημοι» και «Μαχητές» εξακολουθούν να κρατούν … αποστάσεις μεταξύ τους.

Απόψε το βράδυ στις 9, ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του “Survivor” με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού.

entertainment.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024