Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Survivor: Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Ένας κρίσιμος αγώνας περιμένει απόψε το βράδυ τους παίκτες του «Survivor», οι οποίοι καλούνται να αγωνιστούν για το έπαθλο της ασυλίας. Η αγωνία, η δράση και οι ανατροπές επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο με μεγαλύτερη ένταση, αφού την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες απόλαυσαν την παραμονή τους στο παιχνίδι και στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου χωρίς […]

Ένας κρίσιμος αγώνας περιμένει απόψε το βράδυ τους παίκτες του «Survivor», οι οποίοι καλούνται να αγωνιστούν για το έπαθλο της ασυλίας. Η αγωνία, η δράση και οι ανατροπές επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο με μεγαλύτερη ένταση, αφού την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες απόλαυσαν την παραμονή τους στο παιχνίδι και στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου χωρίς τη διαδικασία της αποχώρησης.

«Διάσημοι» και «Μαχητές» είναι έτοιμοι ν’ αγωνιστούν σήμερα σ’ ένα στίβο μάχης ιδιαίτερα απαιτητικό. Όλοι τους επιθυμούν διακαώς τη νίκη και θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως για να την κατακτήσουν. Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε την ασυλία και ποιοι την ατομική ασυλία; Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Απόψε το βράδυ στις 9 άλλο ένα επεισόδιο του “Survivor”.

Στο μεταξύ, παρ’ όλες τις εντάσεις που επικράτησαν τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, ο χθεσινός αγώνας διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα. Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” κατάφερε να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.628.214 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 60,8%, ενώ έφτασε μέχρι και 70,8% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 51,4%.

Νικητές αναδείχθηκαν οι «Μαχητές» με σκορ 10-5. Ο αγώνας κύλισε ομαλά, χωρίς εντάσεις και διαξιφισμούς και οι «Μαχητές» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αφού στις τελικές βολές ήταν πιο γρήγοροι και εύστοχοι από τους αντιπάλους τους. Το έπαθλο που κέρδισαν ήταν προϊόντα καθαρισμού σώματος, επίσκεψη σε σπα, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, πλούσιο γεύμα κι ένα χορταστικό πρωινό.

Οι πέντε «Μαχητές» απόλαυσαν το έπαθλό τους και γύρισαν ανανεωμένοι στην παραλία τους, έτοιμοι για τον αποψινό κρίσιμο αγώνα.

Ποια θα είναι η σημερινή νικήτρια ομάδα του “Survivor”; Κάτω από ποιες συνθήκες θα διεξαχθεί ο αγώνας;

Ο αγώνας ασυλίας, το πείσμα, η δράση και η ανταγωνιστικότητα αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

entertainment.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024