Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: χωρίς αποχωρήσεις αλλά με γκρίνιες το σημερινό επεισόδιο

Survivor: χωρίς αποχωρήσεις αλλά με γκρίνιες το σημερινό επεισόδιο

Μεγάλος νικητής στη μάχη της τηλεθέασης αναδείχτηκε το «Survivor» και χθες καταφέρνοντας για μια ακόμη φορά να μαγνητίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, παρότι η ώρα προβολής του επεισοδίου, συνέπεσε με τον τελικό της Euroleague. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.230.309 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό, 15-44, κατέγραψε κατά μέσο όρο 53,3%, ενώ […]

Μεγάλος νικητής στη μάχη της τηλεθέασης αναδείχτηκε το «Survivor» και χθες καταφέρνοντας για μια ακόμη φορά να μαγνητίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, παρότι η ώρα προβολής του επεισοδίου, συνέπεσε με τον τελικό της Euroleague.

Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.230.309 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό, 15-44, κατέγραψε κατά μέσο όρο 53,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 67,7%, όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 42,9%.

Μπορεί για δυο αγώνες οι ομάδες των «Διάσημων» και των «Μαχητών» να ενώθηκαν προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ομάδα του τούρκικου «Survivor», όμως από χθες έγιναν και πάλι αντίπαλοι.

Το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και ευστοχία. Οι «Μαχητές» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με σκορ 10-7 και να γευτούν το έπαθλο που ήταν από δύο λαχταριστά μπέργκερ για τον καθέναν και μια εκδρομή με καταμαράν.

Στο αποψινό επεισόδιο οι δυο ομάδες καλούνται σε ένα ακόμη αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό κι όχι την ασυλία. Όπως είχε ανακοινώσει ο Σάκης Τανιμανίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας, η ελληνική ομάδα αυτή την εβδομάδα δεν θα αγωνιστεί για την ασυλία.

Έτσι, «Διάσημοι» και «Μαχητές» που αριθμούν από πέντε παίκτες θα παραμείνουν ισάριθμοι για μια ακόμη εβδομάδα και θα αγωνίζονται χωρίς το άγχος της αποχώρησης παίκτη.

Η σημερινή αναμέτρηση -σύμφωνα πάντα με το trailer- δείχνει σκληρή, ενώ ένας από τους παίκτες της ομάδας των «Μαχητών» φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος… Θα επηρεάσει άραγε τις ισορροπίες μεταξύ των δύο ομάδων, δεδομένου ότι είναι ίσως ο πιο δυνατός των Μαχητών;

Στο μεταξύ ο Μισθοφόρος παραπονιέται για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη συμπεριφορά του αναφέροντας μάλιστα ότι η ομάδα έχει κάνει αρκετή υπομονή μαζί του, ενώ ο ίδιος, αισθάνεται ότι δεν έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα του, στην οποία μετακινήθηκε τελευταίος…

entertainment.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024