Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
TV: Αστέρας Ραχούλας, Survivor, Μουρμούρα και δύο ντοκιμαντέρ τη Δευτέρα 22/5

TV: Αστέρας Ραχούλας, Survivor, Μουρμούρα και δύο ντοκιμαντέρ τη Δευτέρα 22/5

Αστέρας Ραχούλας, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα κλασικές είναι δυνατές αξίες το βράδυ της Δευτέρας, μαζί με το Survivor φυσικά. Στην ΕΡΤ3 ο μεγάλος ποδοσφαιριστής Βασίλης Χατζηπαναγής φιλοξενείται στην εκπομπή «PRESSing» και έχει πολλά και ενδιαφέροντα να πει, ενώ για τους συνδρομητές της Cosmote TV, με αποκλειστικό υλικό από το Ινστιτούτο Καρολίνσκα της Σουηδίας, το «Αυτοί […]

Αστέρας Ραχούλας, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα κλασικές είναι δυνατές αξίες το βράδυ της Δευτέρας, μαζί με το Survivor φυσικά. Στην ΕΡΤ3 ο μεγάλος ποδοσφαιριστής Βασίλης Χατζηπαναγής φιλοξενείται στην εκπομπή «PRESSing» και έχει πολλά και ενδιαφέροντα να πει, ενώ για τους συνδρομητές της Cosmote TV, με αποκλειστικό υλικό από το Ινστιτούτο Καρολίνσκα της Σουηδίας, το «Αυτοί που Τόλμησαν» αποκαλύπτει την προσωπικότητα του επιστήμονα, που συνέβαλε ώστε η ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας να καθιερωθεί στη χώρα μας σαν αυτόνομη ειδικότητα της Ιατρικής Επιστήμης. Γνωρίζουμε τον Διονύσιο Ίκκο…

21:00 – Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα – ALPHA

Τη Δευτέρα 22 Μαΐου η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Ηλία ότι πρέπει να αξιοποιεί τα social media για να προβάλλει τον εαυτό του και τη δουλειά του. Οι γονείς του Σίμου, η Κατερίνα (Σάρα Γανωτή) και ο Απόστολος (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης), έρχονται και θέλουν να τους πείσουν να παντρευτούν.
Εμφανίζεται ένας ταξιδιώτης που είναι ίδιος ο αγαπημένος θείος της Βούλας. Εκείνη ενθουσιάζεται με το σκεπτικό πως είναι ο άγνωστος γιος του, αλλά ο Μηνάς την προσγειώνει λέγοντας πως όλοι κάπου έχουν έναν σωσία…
Η Νικολέτα και ο Διονύσης έχουν επέτειο γνωριμίας. Και οι δύο πιστεύουν πως ο άλλος δε θα το θυμηθεί και ετοιμάζουν κρυφά από μια διαφορετική έκπληξη ο καθένας. Πώς θα γιορτάσουν τελικά;

21:00 – Survivor – ΣΚΑΪ

Δέκα παίκτες έχουν απομείνει πια στο Survivor και παλεύουν για επιβίωση, τόσο στη φύση, όσο και στο παιχνίδι.
Η σημερινή αναμέτρηση -σύμφωνα πάντα με το trailer- δείχνει σκληρή, ενώ ένας από τους παίκτες της ομάδας των «Μαχητών» φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος… Θα επηρεάσει άραγε τις ισορροπίες μεταξύ των δύο ομάδων, δεδομένου ότι είναι ίσως ο πιο δυνατός των Μαχητών;

Στο μεταξύ ο Μισθοφόρος παραπονιέται για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη συμπεριφορά του αναφέροντας μάλιστα ότι η ομάδα έχει κάνει αρκετή υπομονή μαζί του, ενώ ο ίδιος, αισθάνεται ότι δεν έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα του, στην οποία μετακινήθηκε τελευταίος…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ...


21:50 – Αστέρας Ραχούλας – ALPHA

Τη Δευτέρα 22 Μαΐου στο 24ο επεισόδιο της σειράς ο Αγγελής, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να ζητήσει τη Σαββούλα από τον Μπάμπη. Ο Παπαργύρης ταράζεται από το τελεσίγραφο του Μητροπολίτη και αμφιταλαντεύεται να αποφασίσει, αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα.Ο Τσότρας δέχεται το τελειωτικό χτύπημα από τους συγχωριανούς του και παίρνει απόφαση να εγκαταλείψει μόνιμα τη Ραχούλα.Παράλληλα η Γιώτα, προσπαθεί με καινούργιες ραδιουργίες, να αποδεκατίσει ολοκληρωτικά τον «Αστέρα» εν’ όψη του μεγάλου αγώνα.

Ο Μπάμπης προσπαθεί συγκαλώντας τη «γερουσία» του χωριού, να βρει τρόπο και να αντεπιτεθεί στη Γιώτα, με σκοπό να της πάρει πίσω το χάρτη.

Ενώ ο Άρης σκέφτεται πώς θαγλυτώσει την ομάδα από νέες απώλειες…

22:00 – «Αυτοί που Τόλμησαν»/ Διονύσιος Ίκκος στο COSMOTE HISTORY

Ο Διονύσιος Ίκκος, ένας από τους θεμελιωτές της σύγχρονης ενδοκρινολογίας, ο πρωταγωνιστής του «Αυτοί που Τόλμησαν». Το 5ο επεισόδιο του νέου κύκλου επεισοδίων της πρωτότυπης παραγωγής της COSMΟΤΕ TV, σκιαγραφεί την προσωπικότητα του Διονύσιου Ίκκου, (1921-1993), ενός από τους θεμελιωτές της ειδικότητας της ενδοκρινολογίας στην Ελλάδα.

Ο Διονύσιος Ίκκος, γεννήθηκε στο Συρράκο της Ηπείρου (1921) και από μικρός έδειξε την κλίση του στα γράμματα. Αποφοιτώντας από την Ιατρική Σχολή, ακολούθησε την ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας και το 1952 πήρε τον τίτλο του Διδάκτορος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Από το 1952 μέχρι το 1961, ασκήθηκε στην ενδοκρινολογία, δουλεύοντας ερευνητικά στην Στοκχόλμη. Εκεί, ολοκλήρωσε την έρευνά του και εξελίχθηκε σε μείζονα ερευνητή, πάνω στις επιδράσεις της υποφυσεκτομής στον άνθρωπο και της μεταβολικής δράσης της αυξητικής ορμόνης. Το 1961, στο ζενίθ της καριέρας του, άφησε πίσω του την Σουηδία και επέστρεψε στην Ελλάδα για να πιάσει από την αρχή το νήμα της επιστήμης του. Διορίστηκε Διευθυντής στην Ενδοκρινολογική Μονάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και στην πορεία το ανέδειξε σε μια αξιοθαύμαστη κλινική. Η ερευνητική δραστηριότητα του Διονύσιου Ίκκου υπήρξε τεράστια σε Ελλάδα και Σουηδία, με πάνω από 550 δημοσιευμένες εργασίες σε Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Σουηδικά. Συνταξιοδοτήθηκε το 1983, εξαιτίας προβλημάτων υγείας.

Τη σκηνοθεσία του επεισοδίου υπογράφει ο Σταύρος Ψυλλάκης, ενώ την έρευνα η Γιούλη Κόκκορη.

Τα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς ντοκιμαντέρ «Αυτοί που Τόλμησαν» προβάλλονται κάθε Δευτέρα βράδυ στις 22.00 και σε επόμενη προβολή κάθε Σάββατο στις 19.00. Μετά την προβολή τους στο COSMOTE HISTORY, τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα on demand, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.
Η σειρά ντοκιμαντέρ «Αυτοί που τόλμησαν» εντάσσεται στις πρωτότυπες εκπομπές και σειρές ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV, που θα κάνουν φέτος πρεμιέρα στο COSMOTE HISTORY, το μοναδικό ελληνικό κανάλι ντοκιμαντέρ, με επίκεντρο την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το site της COSMOTE TV, www.cosmotetv.gr

22:00 – Ο Βασίλης Χατζηπαναγής στο «PRESSing» – ΕΡΤ3

Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής των τελευταίων 50 χρόνων -με βάση ψηφοφορία της ΕΠΟ που έγινε για λογαριασμό της ΟΥΕΦΑ- είναι ο προσκεκλημένος της εβδομαδιαίας αθλητικής εκπομπής «PRESSing» της ΕΡΤ3.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής θα βρεθεί για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό στούντιο μαζί με τον επιστημονικό συνεργάτη του, Νίκο Φράγκο. Ο μεγάλος «Βάσια» θα θυμηθεί ένδοξες στιγμές από το παρελθόν, θ’ αναφερθεί σε λεπτομέρειες που έως σήμερα παραμένουν άγνωστες, θα μιλήσει για το ελληνικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο σήμερα, καθώς και για τον Ηρακλή.
Επίσης, στην εκπομπή θα αποκαλυφθεί ένα ντοκουμέντο που σχετίζεται με την εθνική ομάδα και θα γίνει μία απευθείας σύνδεση – έκπληξη με τη Μυτιλήνη που αφορά τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Παρουσίαση: Τάσος Σταμπουλής – Γιώργος Τραπεζανίδης
Αρχισυνταξία: Άκης Ιωακείμογλου
Σκηνοθεσία: Νίκη Ιντζέ
Παραγωγή: Πέτρος Μόδης

entertainment.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024