Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαββατοκύριακο 6 & 7 Μαΐου: Τα καλύτερα της TV

Σαββατοκύριακο 6 & 7 Μαΐου: Τα καλύτερα της TV

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5 21.00 ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ – STAR Σκηνοθεσία: Κερκ ντε Μίκο, Κρις Σάντερς Η ιστορία της πρώτης προϊστορικής οικογένειας, των Κρουντς, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη ως animation και δεν είναι παρά μια κωμική περιπέτεια κι ένα μεγάλο ταξίδι, από τη σπηλιά που καταρρέει, στο άγνωστο… Μη γελάτε, το θέμα είναι σοβαρό! Είναι η πρώτη προϊστορική […]

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5

21.00 ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ – STAR

Σκηνοθεσία: Κερκ ντε Μίκο, Κρις Σάντερς

Η ιστορία της πρώτης προϊστορικής οικογένειας, των Κρουντς, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη ως animation και δεν είναι παρά μια κωμική περιπέτεια κι ένα μεγάλο ταξίδι, από τη σπηλιά που καταρρέει, στο άγνωστο…
Μη γελάτε, το θέμα είναι σοβαρό! Είναι η πρώτη προϊστορική οικογένεια και αν δεν καταφέρουν να “εξελιχθούν”, τόσο οι ίδιοι, όσο και το ανθρώπινο είδος, θα γίνουν προϊστορία!

Τα μέλη της φανταστικής οικογένειας των Κρούντς, χάνουν τη σπηλιά που τους προστάτευε από μια τρομακτική, φυσική απειλή. Έτσι, ξεκινούν αναγκαστικά μια δύσκολη περιήγηση σε έναν κόσμο γεμάτο από ξεχωριστά πλάσματα. Πριν καλά καλά το καταλάβουν όμως, η ζωή τους θα έχει αλλάξει τόσο πολύ που ακόμη και οι ίδιοι δεν θα αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους!

22.00 H ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ – ΕΡΤ1
Σκηνοθεσία: Όλγα Μαλέα
Παίζουν: Ναταλία Δραγούμη, Λήδα Ματσάγγου, Ναταλία Στυλιανού

Η Όλγα Μαλέα δημιουργεί μια ταινία με πολλές αρετές όσον αφορά στη σκηνοθεσία, τη σκηνογραφία και τους χώρους. Μοντέρνα και αρκετά διασκεδαστική κομεντί η οποία εστιάζει στην ασυνεννοησία που διέπει τις σχέσεις των δύο φύλων, ιδιαίτερα στον τομέα του σεξ.




00.30 ΜΟΙΡΑΙΟ ΠΑΘΟΣ – ΕΡΤ1

Σκηνοθέτης: Λουί Μαλ
Παίζουν: Τζέρεμι Άιρονς, Ζιλιέτ Μπινός, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Ρούπερτ Γκρέιβις, Λέσλι Καρόν

Κινηματογραφική μεταφορά από τον σκηνοθέτη Λουί Μαλ, του διάσημου μυθιστορήματος της Ιρλανδής συγγραφέως Τζόζεφιν Χαρτ. με τους Τζέρεμι Αϊρονς και Ζιλιέτ Μπινός: ο συντηρητικός υπουργός της βρετανικής κυβέρνησης ερωτεύεται την αρραβωνιαστικιά του γιου του.
Ο Στέφεν Φλέμινγκ είναι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Συντηρητικής παράταξης και προορίζεται για υπουργός. Η ασφαλής ζωή του δίπλα στη γυναίκα του Ίνγκριντ πρόκειται να διαταραχτεί για πάντα όταν συναντά την Άννα, τη γαλλίδα μνηστή του δημοσιογράφου γιου του.
Η θυελλώδης σχέση τους έχει τραγικές συνέπειες για τον Στέφεν και την οικογένειά του.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/5

21.00 IRON MAN 3 – ALPHA
Σκηνοθέτης: Σέιν Μπλακ
Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ, Γκάι Πιρς, Ρεμπέκα Χολ, Τζον Φαβρό, Μπεν Κίνσλεϊ, Πολ Μπέτανι

Στο «IronMan 3» ο εκκεντρικός και ιδιοφυής βιομήχανος Tony Stark θα αναμετρηθεί με τον χειρότερο μέχρι τώρα εχθρό του, τον σατανικό Μανδαρίνο. Όταν ο κόσμος του απειλείται, ο Iron Man ξεκινάει μια εξαντλητική έρευνα για να βρει τους υπεύθυνους. Στο ταξίδι αυτό, το κουράγιο του δοκιμάζεται, αφού πρέπει να τα βγάλει πέρα ολομόναχος με μοναδικό όπλο την επινοητικότητα του. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και ο Tony Stark θα δώσει επιτέλους απάντηση στο ερώτημα που τον απασχολεί χρόνια τώρα.

Το τρίτο μέρος της υπερ-ηρωικής σειράς «Iron Man», που άστραψε στο σύμπαν της Marvel, ξεπέρασε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το φράγμα του 1 δισ. σε εισπράξεις παγκοσμίως, τοποθετώντας τη μέσα στην πρώτη δεκάδα ταινιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις στην ιστορία του κινηματογράφου. Η ταινία υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ® στα ειδικά εφέ, ενώ κατέκτησε κοινό και κριτικούς με την πυκνή ιστορία της και την απίστευτη δράση της.

22.00 ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΚΕΡΑΣΙΕΣ – ΕΡΤ3
Σκηνοθέτης: Ντόρις Ντόρι
Παίζουν: Elmar Wepper, Hannelore Elsner, Aya Irizuki, Maximilian Brückner, Nadja Uhl, Birgit

Η Τρούντι γνωρίζει πως ο άντρας της είναι ανίατα άρρωστος και ετοιμοθάνατος. Αποφασίζει όμως να μην του το ανακοινώσει, ενώ οι γιατροί της προτείνουν να κάνει ένα όμορφο ταξίδι μαζί του, να πραγματοποιήσουν κάτι που ονειρεύονται. Ο Ρούντι είναι ένας καλός, απλός, προβλέψιμος άντρας. Αγαπιούνται. Όταν η γυναίκα του τού προτείνει να πάνε στην Ιαπωνία, όπου ζει ο μικρός τους γιος, και να δουν από κοντά την κορυφή του Φουτζιγιάμα, εκείνος την βρίσκει υπερβολική. Τελικά, καταφέρνει να τον πείσει να ταξιδέψουν στο Βερολίνο όπου ζει ο μεγάλος τους γιος με την οικογένειά του και η κόρη τους. Εκεί καταλαβαίνουν ότι τα παιδιά τους είναι τόσο απασχολημένα με τις δικές τους ζωές, που δεν τους περισσεύει χρόνος για τους γονείς.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: 7 βραβεία και 7 υποψηφιότητες σε γερμανικά και διεθνή φεστιβάλ

23.20 ΚΑΡΛΟΣ ΤΟ ΤΣΑΚΑΛΙ – MEGA
Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Ντουγκουέι
Παίζουν: ‘Αϊνταν Κουίν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Μπεν Κίνγκσλεϊ

Αμερικανική παραγωγή του 1997
Ο Αμερικανός κυβερνητικός υπάλληλος ‘Ανιμπαλ Ραμίρεζ, ενώ ταξιδεύει στο Ισραήλ, συλλαμβάνεται κατά λάθος λόγω της ομοιότητάς του με τον διεθνή τρομοκράτη Κάρλος Σαντσέζ, γνωστός ως «Το Τσακάλι». Ωστόσο, όταν το θέμα της ταυτότητάς του διευκρινίζεται, αυτό το «λάθος» γίνεται ξαφνικά – για τις μυστικές δυνάμεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ – μια ακατανίκητη ευκαιρία, αφού αντιλαμβάνονται πως η ομοιότητα του Ραμίρεζ με τον τρομοκράτη που αναζητούν, αποτελεί ένα ισχυρότατο «όπλο». Ο Ραμίρεζ στρατολογείται από τον αμερικανό πράκτορα Τζακ Σο και τον Ισραηλινό ομόλογό του ‘Ειμος για να υποδυθεί τον καταζητούμενο ανα τον κόσμο τρομοκράτη, με την ελπίδα να τον τραβήξουν από την κρυψώνα του και να πέσει στην παγίδα τους. Για την επιτυχία της αποστολής, ο Ραμίρεζ πρέπει τώρα να υποδυθεί μια σειρά από αντιφατικές ταυτότητες, όπως να γίνει ένας σούπερ μυστικός πράκτορας, ένας αδίστακτος τρομοκράτης, ένας σαγηνευτικός εραστής… και πάντα ελπίζοντας ότι στο τέλος και μέσα απ’ όλα αυτά, δεν θα χάσει τη δική του αληθινή ταυτότητα. Και, όσο μπαίνει περισσότερο στο πετσί του ρόλου του ως Κάρλος, η γραμμή ανάμεσα στην αληθινή του ζωή και σ’ αυτή του ανθρώπου που υποδύεται, φτάνει σ’ ένα κρίσιμο και επικίνδυνο σημείο, απειλώντας το γάμο του, την ασφάλεια της οικογενείας του και ακόμη περισσότερο την πνευματική του ισορροπία…

entertainment.in.gr

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024